RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Battlefield: Bad Company 2 (2010/ENG/BETA)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Battlefield: Bad Company 2 (2010/ENG/BETA)

 
http://s006.radikal.ru/i213/1001/9d/48fe03e30881.jpg

Розробник: Digital Illusions
Видавець: Electronic Arts
Рік випуску: 2010
Жанр: FPS
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова Інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Відсутня



Battlefield Bad Company 2™ переносить блискучу бойову систему серії Battlefield на РС і консолі нового покоління – і представляє кращі в історії жанру битви із застосуванням бойової техніки на 8 величезних картах, кожна з яких використовує унікальний тактичний сценарій.
Застосування нового вигляду техніки, таких як усюдихід (ATV) і транспортний вертоліт UH-60, дозволяє використовувати унікальні тактичні прийоми в колективній грі. Широкі можливості для модифікації техніки гарантують вам незабутні враження!
Тактичне руйнування виходить на новий рівень завдяки використанню нового програмного ядра студії DICE – «Frostbite». Гравці тепер можуть знищувати цілі будівлі або створювати свої власні вогняні крапки, пробиваючи отвори в стінах, що робить кожну битву дійсно унікальним.
Об'єднавшись в загони по 4 людини, ви можете взяти участь в битвах двох командних режимів і отримати за це унікальні нагороди і досягнення. Щоб добитися беззастережної переваги над супротивником, використовуйте в бою унікальні гаджети, такі як магнітний маячок для стрілянини з гранатомета.
Нагородою за успішні бойові дії є численні значки, зірки і ордени, сприяючі отриманню одного з 50 нових звань.
Можливість використання модифікацій істотно розширює число доступних комплектів спорядження, зброї і бойової техніки.

[spoiler="Установка"]
1) Переконається, що у вас на комп'ютері є принаймні 5GB вільного мета на жорсткому диску, для завантаження і установки бета версії BFBC2.
2) Після установки ігрового клієнта натисніть кнопку входу. Вам буде запропоновано увійти до свого аккаунт (обліковий запис) EA. Якщо ви ще не маєте аккаунт EA, то ви зможете його створити прямо в тому ж вікні установки BFBC2
3) Введіть свій унікальний бета-ключ, для перевірки достовірності вашого доступу до бета-тестірованію BFBC2.
4) Створіть ник для вашого солдата (це ім'я збережеться для вашого солдата і в повній версії гри ви зможете грати під цим нікому (ім'ям)).

[/spoiler]


[spoiler="Відео"]

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]




[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Battlefield: Bad Company 2 (2010/ENG/BETA) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Battlefield: Bad Company 2 (2010/ENG/BETA), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

Werfelis

10.02.01 21:54
погоджуюсь з твоєю думкою про ігру, а захист є , треба ввести ключ :(
  Цитата  

allgamenews

10.02.01 19:41
крута гра!!!. А тут що є захист ?? G

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS