RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Battlefield: Bad Company 2 (2010/RUS/ENG/M...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Battlefield: Bad Company 2 (2010/RUS/ENG/MULTI8)

 

http://s006.radikal.ru/i213/1001/9d/48fe03e30881.jpg



Рік випуску: 2010
Жанри: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: EA Digital Illusions Creative Entertainment
Видавець: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: RUS/ENG/MULTI
Мова озвучення: RUS/ENG/MULTI
Таблетка: Присутня




Мінімальні:
 Операційна система: Windows Vista/XP/Windows 7;
 Процесор: Core 2 Duo з частотою 2.0GHz
 Оперативна пам'ять: 2 GB
 Відеокарта: GeForce 7800 GT або ATI X1900 з пам'яттю не менше 256MB
 Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
 Вільне місце на жорсткому диску: 15GB для Цифрової версії, 10GB для Дискової версії

Рекомендовані:
 Операційна система: Windows XP (32-64 bits), Windows Vista (32-64 bits),
 Windows 7 (32-64 bits)
 Процесор: Quadcore
 Оперативна пам'ять: 2 GB




Зберігаючи всі кращі традиції серії, Battlefield: Bad Company 2 пропонує увазі поклонників гри масу нових цікавих можливостей. Битися належить в самих різних умовах: у засніжених лісах і непрохідних джунглях, в жарких пустелях і неприступних горах, що припускає використання відповідної тактики. Також гравці зможуть реалізовувати унікальні тактичні прийоми, застосовуючи в бою новий вигляд техніки, включаючи усюдихід (ATV) і транспортний вертоліт UH-60. Крім того, в проекті представлені широкі можливості для модифікації техніки і різних пристроїв, що істотно розширить число доступних комплектів спорядження, зброї і бойових машин. Завдяки удосконаленням, внесеним розробниками в унікальний графічний движок Frostbite, в грі використані сучасні візуальні ефекти, реалістична система пошкоджень.


 •Гарячі крапки. Вісім величезних карт для розрахованих на багато користувачів битв, на кожній з яких представлені різні типи ігрового оточення, що подразумеваєт варіатівность тактичних прийомів і сценаріїв для досягнення перемоги.
 • Військова техніка. П'ятнадцять видів наземних, морських і повітряних бойових машин, зокрема усюдихід і транспортний вертоліт UH-60. Кожна машина дає унікальні переваги в бою.
 • Командний бій. Два спеціальні режими для гри в команді їх чотирьох чоловік, що дозволяють отримувати особливі нагороди і досягнення.
 • Тотальне знищення. Будь-який об'єкт можна зруйнувати: пробиваючи проломи в стінах, гравці зможуть створювати зручні вогняні позиції, руйнуючи будівлі — позбавляти супротивника укриття.

[spoiler="Установка"]
1) Змонтувати образ за допомогою Daemon Tools
2) Встановити гру, використовуючи keygen (Crack/rld-bbc2.exe на змонтованому образі)
3) Скопіювати вміст теки Crack (на змонтованому образі) в теку з грою (із заміною)
4) Грати!
[/spoiler]

[spoiler="Відео"]

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]




[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Battlefield: Bad Company 2 (2010/RUS/ENG/MULTI8) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Battlefield: Bad Company 2 (2010/RUS/ENG/MULTI8), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS