RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Безприданниця (2011) SATRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Безприданниця (2011) SATRip

 


Інформація про фільм

Назва: Безприданниця
Рік виходу: 2011
Жанр: Мелодрама
Режисер: Андрес Пуустусмаа
У ролях: Марина Александрова, Дмитро Ісаєв, Ігнатій Акрачков, Ірина Розанова, Анастасія Клюєва, Артем Осипов, Павло Сборщиков, Федір Лавров, Роман Синіцин

Про фільм: Лариса - дівчина з простої сім'ї виявляється відданою коханою людиною Сергієм Паратовим. Любові він воліє шлюб за розрахунком. У цю гру виявляються втягнутими ще троє чоловіків: Василь Вожжеватов - друг дитинства Лариси і соратник Паратова, Михайло Кнур - конкурент по бізнесу Паратова і знехтуваний Ларисою претендент на її любов, Юрій Карандишев - чесний, а тому бідний військовослужбовець, щиро закоханий в Ларису і в поодинці протистоїть багатства і підступності інших чоловіків. Який буде фінал? Також трагічний, як і в Островського!

Країна: Росія
Тривалість: 1:20:18
Переклад: Не потрібно

Файл
Кодек: XviD
Якість: SATRip
Відео: 720x416 (1.73:1), 25 fps, XviD MPEG-4 ~ 2174 kbps avg, 0.29 bit / pixel
Звук: 48 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~ 256.00 kbps avg

[spoiler="Скріншоти"]
Безприданниця (2011) SATRip
Безприданниця (2011) SATRip

Безприданниця (2011) SATRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Безприданниця (2011) SATRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Безприданниця (2011) SATRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS