RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Billiards Pyramid (2011) [L,ENG,Arcade]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Billiards Pyramid (2011) [L,ENG,Arcade]

 


Рік випуску: 2011
Жанр: Arcade
Розробник: Fly Games
Видавництво: Falco Software Company

Мультіплеер: немає
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібно

Системні вимоги: Операційна система Microsoft Windows 98, ME, XP, Vista, Win7
- Процесор Pentium 3 і вище
- 256 Mб оперативної пам'яті
- Відеоадаптер з пам'яттю 32 Мб
- Звуковий пристрій, сумісний з DirectX 7
- DirectX 7

Опис: Московський більярд - це 3D симулятор більярда піраміди. Ви можете грати як один, так і з одним на одному комп'ютері (за одним або на двох столах). Вже спочатку гри вам будуть доступні всі режими, включаючи режим трюків. Exersices для початківців і просунутих гравців. Так само в гру вбудовані правила і підказки по всіх видах більярду - великий, малий, російський, американський. У грі ви зможете вибрати свого персонажа або персонажа комп'ютера - всі вони реально відображаються в грі у вигляді анімованих 3D моделей. Ви зможете вибрати місце проведення гри - клуби, бари і т.д. Гра добре оптимізована і не вимагає багато ресурсів від комп'ютера.

[spoiler="Скріншоти"]
pic

pic

pic

pic

pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Billiards Pyramid (2011) [L,ENG,Arcade] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Billiards Pyramid (2011) [L,ENG,Arcade], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS