RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Більше ніж секс / No Strings Attached (201...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Більше ніж секс / No Strings Attached (2011) [TS]

 


Назва:
Більш ніж секс
Оригінальна назва: No Strings Attached
Рік виходу: 2011
Жанр: мелодрама, комедія
Режисер: Айвен Райтман
У ролях: Наталі Портман, Ештон Катчер, Кевін Клайн, Кері Елвіс, Гріта Гервіг, Лейк Белл, Олівія Тірлбі, Лудакріс, Джейк М. Джонсон, Мелінда Калінг

Опис:
Романтична комедія про те, як легко чоловіки і жінки вступають в сексуальний зв'язок, але як важко їм досягти емоційної близькості. Головних героїв зв'язують тільки сексуальні стосунки, але з часом вони розуміють, що на зміну фізіологічним інстинктам приходить щось більше.

Випущено: США, Paramount Pictures
Тривалість: 01:39:20
Озвучення: Професійне (багатоголосе)

Формат: AVI (XviD)
Якість: TS
Відео: 1836 kb/s, 720x304
Аудіо: MP3, 128 kb/s (2 ch)

[spoiler="Скріншоти:"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Більше ніж секс / No Strings Attached (2011) [TS] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Більше ніж секс / No Strings Attached (2011) [TS], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS