RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» BioShock 2 (2K Games) (Rus, Eng) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


BioShock 2 (2K Games) (Rus, Eng) [L]

 


http://f-rl.com/PictureProgram4/BioShock_2.jpg
Рік випуску: 2010
Жанр:Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: 2K Australia / 2K Marin / Digital Extremes
Видавець: 2K Games
Тип видання: Ліцензія
Мова озвучення:
Мова інтерфейсу: \
Таблетка: Присутня


Мінімальні вимоги:

Windows XP/Vista;Pentium IV 530 3 ГГц/Athlon 64 3800+ 2,4 Ггц;2 Гб оперативної пам'яті;11 Гб вільного місця на жорсткому диску;Відеокарта рівня GeForce 7800GT/Radeon X1900 з пам'яттю 256 Мб;DirectX 9.0c - сумісна звукова карта;Прилад для читання DVD-дисків;Клавіатура;Мышь.

Рекомендовані вимоги:

Windows XP/Vista;Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 3 ГГц/Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2,6 Ггц;3 Гб оперативної пам'яті;
11 Гб вільного місця на жорсткому диску;Видеокарта рівня GeForce 8800GT/Radeon HD4830 з пам'яттю 512 Мб;
DIRECTX 9.0c - сумісна звукова карта;Прилад для читання DVD-дисків;Клавіатура;Мышь.



Продовження знаменитого «шутера», що завоював більше п'ятдесять титулів «Гра 2007 року» в рейтингах провідних ігрових журналів і онлайн-порталів, — це неймовірна історія, новий головний герой, унікальний ігровий досвід і море гострих відчуттів.

З тих пір, як завершилися драматичні події оригінальної гри BioShock, пройшло десять років. На побережжі Атлантичного океану відбувається низка таємничих зникнень маленьких дівчаток. Сліди зловісного викрадача ведуть не інакше як в підводне місто Захоплення. Час змінило це місце: захисний купол підточила вода, деякі райони повністю затоплені, будівлі занепали. У відчайдушній боротьбі за право на життя уціліли лише найсильніші, жорстокіші і підступніші мутанти.
Головний герой нової гри , прототип всіх подібних гігантів, єдиний з них, хто не був позбавлений розуму і волі. В ролі цього персонажа гравець відправиться досліджувати розвалини мертвого, але як і раніше прекрасного міста, щоб знайти відповіді на численні питання і знищити головного ворога.

У BioShock 2 буде представлений мультиплеєр, створений на основі оригінальної гри. Дія розрахованих на багато користувачів баталій розвернеться за часів процвітання Захоплення. Гравці опиняться в центрі генетичних експериментів, які згодом приведуть до краху підводного міста. Як в оригінальній грі, герої зможуть модифікувати власні тіла за допомогою плазмів і використовувати арсенал прийомів, який був перероблений спеціально для розрахованого на багато користувачів режиму.



Одиночна гра

* Еволюція «генетично модифікованого» шутера. Удосконалення і абсолютно нові елементи геймплея, що роблять сутички з ворогами ефектніше і масштабніще: так, здатність героя одночасно використовувати і зброю, і плазми дозволяє створювати неймовірні смертельні комбінації.
* Повернення в Захоплення. Нова захоплююча подорож по одному з найпривабливіших віртуальних світів.
* Управління героєм, символом BioShock, що став, — унікальна можливість випробувати потужність і силу найгрізнішого мешканця Захоплення на власному досвіді.
* Десять років після. Нові способи оповідання і унікальні механізми розвитку одного з найяскравіших ігрових сюжетів в історії інтерактивних розваг.

Мультиплеєр

* «Генетично модифікований» мультиплеєр. Очки, запрацьовані гравцем в битвах з реальними суперниками, забезпечать доступ до різних видів зброї, плазм і тонікам, комбінації яких дозволять розвинути нові здібності.
* Підводна громадянська війна. Гравці стануть учасниками конфлікту, який вибухнув багато років тому і став причиною загибелі Захоплення.
* Диво-місто. Подорож по легендарних місцях підводного міста в період його розквіту.


[spoiler="Установка гри"]
1. Вмонтовуємо в Daemon Tools
2. Встановлюємо гру.
3. Копіюємо вміст теки Reloaded в теку з грою.
4. Встановлюємо русифікатора з теки Russian
5. Граємо
[/spoiler]


[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру BioShock 2 (2K Games) (Rus, Eng) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу BioShock 2 (2K Games) (Rus, Eng) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

allgamenews

10.03.19 16:26
підтримую повністю! B)
  Цитата  

MrSmile

10.03.17 17:02
дуже класна гра)

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS