RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» BioShock 2 (RePack) [2010, Action (Shooter...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


BioShock 2 (RePack) [2010, Action (Shooter) / 3D / 1st Person]

 
http://f-rl.com/PictureProgram4/BioShock_2.jpg


Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: 2K Australia / 2K Marin / Digital Extremes
Видавництво: 2K Games
Мова інтерфейсу:
Платформа:
Таблетка: Вшита


> Операційна система: Windows® XP / Windows Vista
> Процесор: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2
Dual-Core 5200+ > Оперативна пам'ять: 2 Гб (Windows XP) / 2 Гб
(Windows Vista)
> Місце на жорсткому диску: 11 GB
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: сумісна з Direct X 9.0c, 512 Мб

 

Продовження знаменитого «розумного шутера», що завоював більше п'ятдесяти титулів «Гра 2007 року» в рейтингах провідних ігрових журналів і онлайн-порталов, — це неймовірна історія, новий головний герой, унікальний ігровий досвід і море гострих відчуттів.
З тих пір, як завершилися драматичні події оригінальної гри BioShock, пройшло десять років. На побережжі Атлантичного океану відбувається низка таємничих зникнень маленьких дівчаток. Сліди зловісного викрадача ведуть не інакше як в підводне місто Захоплення. Час змінило це місце: захисний купол підточила вода, деякі райони повністю затоплені, будівлі занепали. У відчайдушній боротьбі за право на життя уціліли лише найсильніші, жорстокіші і підступніші мутанти.
Головний герой нової гри — Великий татко, прототип всіх подібних гігантів, єдиний з них, хто не був позбавлений розуму і волі. В ролі цього персонажа гравець відправиться досліджувати розвалини мертвого, але як і раніше прекрасного міста, щоб знайти відповіді на численні питання і знищити головного ворога.
У BioShock 2 буде представлений мультиплеер, створений на основі оригінальної гри. Дія розрахованих на багато користувачів баталій розвернеться за часів процвітання Захоплення. Гравці опиняться в центрі генетичних експериментів, які згодом приведуть до краху підводного міста. Як в оригінальній грі, герої зможуть модифікувати власні тіла за допомогою плазмідов і використовувати арсенал прийомів, який був перероблений спеціально для розрахованого на багато користувачів режиму.



[spoiler="Особливості RePack"]
-З гри вирізаний мультиплеер (без ключа до лайф не пограти, важив значно тому і зрізаний)
-Відео не пережате в менший бітрейт
-Для установки буде потрібно наявність 1 гб озу на РС
-Час установки 15 хвилин
-Таблетка  вшита
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]




Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру BioShock 2 (RePack) [2010, Action (Shooter) / 3D / 1st Person] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу BioShock 2 (RePack) [2010, Action (Shooter) / 3D / 1st Person], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS