RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Битва Титанів / Clash of the Titans (2010)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Битва Титанів / Clash of the Titans (2010)[HDRip]

 


Рік випуску:
2010
Країна: США, Великобританія
Жанр: бойовик, фентезі, драма, пригоди
Тривалість: 118 хв.
Переклад: Авторський
Озвучка: одноголосий закадрова
Режисер: Луї Летерьє
Продюсер: Кевін Де Ла Ной, Вільям Фей, Лінн Харріс
Сценарій: Тревіс Бічем, Філ Хей, Метт Манфреді
Бюджет: $125 млн
Прем'єра в світі: 1 квітня 2010

PG-13-Дітям до 13 років перегляд не бажаний
Світовий рейтинг IMDB 6.00 (28 522)


У ролях: Сем Уортінгтон, Ліам Нісон, Рейф Файнс, Джейсон Флемінг, Джемма Артертон, Алекса Давалос, Тіні Штапельфелдт, Мадс Міккельсен, Люк Еванс, Ізабелла Міко

Опис: Персей, син бога, вихований людиною, не зміг захистити свою родину від Аїда, мстивого повелителя підземного світу. Тепер йому вже нема чого втрачати, і він добровільно погоджується очолити небезпечну місію, щоб отримати перемогу над Аїдом до того, як той відбере владу у Зевса і випустить демонів підземного царства на Землю. Очолюючи загін безстрашних воїнів, Персей відправляється в ризиковану подорож по лабіринту заборонених світів. Щоб перемогти в лютій сутичці з моторошними демонами і злісними чудовиськами, протистояти злому року і стати господарем своєї долі, він повинен усвідомити і прийняти свою божественну силу.

Про файл:
HDRip + Відео + Аудіо
Формат відео: AVI
Відео: 720x304 (2.37:1), 23.976 fps, XviD build 50 ~1557 kbps avg, 0.30 bit/pixel
Аудіо: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~448.00 kbps avg





[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Битва Титанів / Clash of the Titans (2010)[HDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Битва Титанів / Clash of the Titans (2010)[HDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS