RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Бойовий гіпноз проти кіз (2009) DVDRip [U...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Бойовий гіпноз проти кіз (2009) DVDRip [UA]

 


Жанр:
комедія
Країна: США, Велика Британія

6.8/10 (7549 голосів)
7/10 (1 голосів)

Кіностудія / кінокомпанія: BBC Films, Smoke House, Westgate Film Services, Winchester Capital Partners
Режисер: Ґрант Хеслоу
Актори: Джордж Клуні, Джефф Бріджес, Еван МакГрегор, Кевін Спейсі та коза

Сюжет:
Журналіст-невдаха Боб Уїлтон (Еван МакГрегор), намагаючись відшукати матеріал для свого репортажу про Близький Схід, знайомитися з таємничим Ліном Кессиді (Джордж Клуні), що перебуває на службі в армії США. Лін стверджує, що володіє паранормальними здібностями. Герої фільму відправляється у подорож по Кувейту, під час якого газетяр своїми очима побачить надприродні здібності Ліна, а також дізнається про існування секретного армійського підрозділу, що складається з екстрасенсів.


Тривалість: 1:29:36
Якість: DVDRip
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720 x 400
бітрейт: 1724 кб/с

Аудіо:
мова: українська
переклад: професійний дубльований
кодек: AC3 2.0
бітрейт: 384 кб/с

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Бойовий гіпноз проти кіз (2009) DVDRip [UA] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Бойовий гіпноз проти кіз (2009) DVDRip [UA], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS