RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Borderlands (2009/ENG) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Borderlands (2009/ENG) [L]

 

Рік випуску: 2009
Жанри: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Gearbox Software
Видавець: 2k Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Таблетка: Присутня

Опис: Borderlands є екшеном у дусі культового «Божевільного Макса» - мир майбутнього, зібрані з підручного непотребу. гм. транспортні засоби, безліч угрупувань і єдиний закон - «кожен сам за себе». Заявлена спорідненість з Diablo виллється в непіддатливе підрахунку кількість зброї і можливість отримувати традиційно-ролеві «льовел-апи», покращуючи при цьому ряд здібностей персонажа. Можна буде модернізувати і персональну колимагу. Втім, головне, на що роблять акцент розробники - можливість кооперативного проходження. Три товариші у будь-який момент зможуть приєднатися до вашої гри, якщо ви, зрозуміло, цього захочете. Консерваторам ніхто не заборонить проходити кампанію в гордій самоті.


Системні вимоги:
• OS: Windows XP/Vista
• Processor: 2.4 Ghz or equivalent processor
• Memory: 1GB System RAM (2GB recommended with Vista)
• Graphics: 256mb video ram or better (GeForce 8 series or higher/Radeon R8xx series)
• Hard Drive: 8 GB or more free space
• Sound: Windows compatible sound card

[spoiler="Особливості гри"]
• Здрастуйте, WALL-E! Більшість квестів в синглплеєрі Borderlands ви проходитимете під буттям на чолі невеликого робота Claptrap, який зовні відчайдушно нагадує WALL-E з однойменного мультфільму, а по голосу - дроїда C-3po з «Зоряних Воєн». Не варто думати, що під його опікуванням вам буде нудно - це цілком забавний робот, який абсолютно не заважає грі, і не здається нав'язливим провідником. До того ж, досягнувши певного рівня в грі, ви почнете виконувати завдання самостійно.
• Бесшовность режимів. Всі режими Borderlands - синглплєєр, co-op і Versus - поміщені в рамки одного величезного, населеного монстрами миру на планеті пандора. Це означає, що ви чудово можете грати поодинці, і у будь-який момент можете покликати ще трьох гравців, щоб об'єднатися з ними. Ви вольні як вибирати власні квести, так і прийняти участь в PVP на декількох місцевих аренах.
• Унікальні персонажі. Чотири ігрові персонажі представляють кожен свій клас: Брік (штурмовік/берсерк), Ліліт (ассассин/сирена), Мордехай (мисливець/снайпер) і Роланд (солдат/інженер). Кожен з героїв володіє трьома древамі навиків, і кожному приписані свої унікальні особливості. Наприклад, якщо грати за Бріка, то можна активувати його здатність берсерка, і тоді він відкине убік зброю, засукає рукави і приготує кулаки до миття в крові. Картинка у цей момент забарвиться в червоний колір, і Бріка майже неможливо буде убити. Ліліт може тихо і непомітно пересуватися в стані ворога, знімаючи супротивників поодинці. Роланд у будь-який момент може дістати захисну тургель і зрешетити все, що захоче. Мордехай же не дарма мисливець - в його розпорядженні завжди доступний хижий птах. Звичайно, всі ці здібності мають свій час на перезавантаження, але відбувається це задоволено швидко, оскільки застосовувати їх в битвах доведеться часто.
• Ітеми всюди! Borderlands створює новий вигляд зброї прямо на ходу, рандомно склеюючи різні частини, типи патронів і схеми, внаслідок чого ми можемо отримати буквально сотні тисяч видів зброї. Хоча, треба визнати, що посеред цих сотень тисяч барахла буде предостатньо. На щастя в Borderlands при знаходженні зброї спливатиме віконце з докладною інформацією, так що ви заздалегідь зможете вирішити, чи стоїть ітем підбирати. Окрім аммуніциі, зброї, грошей і зціляючих предметів, пустки пандори повні різноманітними інопланетними артефактами, які також можна збирати.[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Borderlands (2009/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Borderlands (2009/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS