RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Центуріон / Centurion (2010)[TeleSynch]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Центуріон / Centurion (2010)[TeleSynch]

 


Рік випуску:
2010
Країна: Великобританія
Жанр: бойовик, трилер, драма, пригоди, військовий, історія
Тривалість: 97 хв.
Озвучування: Дубльоване
Режисер: Ніл Маршалл
Продюсер: Крістіан Колсон, Роберт Джонс, Івана Маккіннон
Сценарій: Ніл Маршалл
Прем'єра в світі: 12 лютого 2010

R-Особам до 17 років обов'язкова присутність дорослого
Світовий рейтинг IMDB 6.70 (793)

У ролях:
Майкл Фассбендер, Домінік Уест, Ольга Куриленко, Ноель Кларк, Девід Морріссі, Джей Джей Філд, Аксель Керолін, Різ Ахмед, Девід Леджено, Ульріх Томс

Опис: Дія розгортається в 117 році нашої ери. Головний герой Квінтус Діас єдина людина, що уцілів після нальоту піктів на прикордонну римську фортецю. Разом з легендарним Дев'ятим легіоном він відправляється на північ, щоб стерти з лиця землі піктів і знищити їхнього ватажка, Горлакона.

Дод. інформація: фільм з повним перекладом

Якість: TeleSynch
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: MP3
Відео: 1876 kb / s, 720x320
Аудіо: MP3, 128 kb / s (2 ch)


[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Центуріон / Centurion (2010)[TeleSynch] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Центуріон / Centurion (2010)[TeleSynch], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS