RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Человек с бульвара КапуциноК (2010)[DVDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Человек с бульвара КапуциноК (2010)[DVDRip]

 


Рік випуску:
2010
Країна: Росія
Жанр: комедія
Тривалість: 106 хв.
Переклад: Не потрібний
Режисер: Алла Сурикова
Сценарій: Едуард Акопов, Сергій Плотів, Алла Сурікова

У ролях:
Марина Голуб, Марія Миронова, Єлизавета Боярська, Олексій Булдаков, Євгеній Міллер, Андрій Носков, Олексій Панін, Олег Табаков, Лілія Журавльова, Михайло Боярський, Леонід Ярмольник, Микола Фоменко, Юрій Гальцев

Опис: У наші дні Маша Ферст, правнучка Джон Ферст, приїжджає до Росії. І що з'ясовується? За сто років багато що змінилося, але головне залишилося незмінним: любов до грошей і мистецтва здатна творити чудеса, а любов до кіно дива в квадраті. Маша опиняється в Росії з грандіозною метою зняти Добрий Чисте Душевне кіно, кіно з людським обличчям. Але біда її в тому, що вона приїжджає з грошима, а потрапляє на «Гаріком», які «з усіх мистецтв» воліють «бабло». І звичайно, її оббирають Але чарівна сила мистецтва на ім'я Кіно робить свою прекрасну справу майже всі колишні «Плохиша» йдуть у кінематограф А які не розуміють сили мистецтва тим дістається сила кулака.

Якість: DVDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: 1326 Кбіт / сек, 720 пікс.х368 пікс., 25,000 кадр / сек
Аудіо: 448 Кбіт / сек, 6 каналу (ів), 48,0 КГц


[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Человек с бульвара КапуциноК (2010)[DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Человек с бульвара КапуциноК (2010)[DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS