RSS
 

FreeRelease » Файли » Демо версії ігор» Colin McRae: DIRT 2 (Demo) (Codemasters) (...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Colin McRae: DIRT 2 (Demo) (Codemasters) (ENG/Multi5) [L]

 


Рік випуску:
2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Codemasters Studios
Видавництво: Codemasters
Платформа: РС

Системні вимоги:
Мінімальні системні вимоги:

ОС: Windows XP / Windows Vista / Windows 7;
Процесор: Intel Pentium 4 3.0ghz / AMD Athlon 64 3400+;
Оперативна пам'ять: 1gb (XP) / 2 GB (Vista);
Відеокарта: ATI Radeon X1500 / NVIDIA Geforce 6800;
Вільного місця на жорсткому диску: 1.6 GB (демо)

Рекомендовані:

OC: Windows XP / Windows Vista / Windows 7;
Процесор: Intel Core i7 / AMD Phenom II;
Оперативна пам'ять: 3 GB;
Відеокарта: ATI Radeon HD 5700 або щось аналогічне від NVIDIA;
Вільного місця на жорсткому диску: 1.6 GB (демо)

Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський, Французький, Німецький, Італійський, Іспанський
Таблетка: Не потрібна


Опис:
Друга частина знаменитого хіта Colin Mcrae: DIRT від творців Race Driver: GRID готова увірватися в ряди кращих гонок планети! Кращі традиції автосимуляторів примножені пишністю сучасних технологій. Вас чекає неймовірний і захоплюючий тур по Америці, Європі і Азії. Представлені на вибір траси уб'ють наповал навіть самих просунутих залицяльників жанру. Від класичних кільцевих гонок до унікальних заїздів із стрибками на трамплінах, рампами і навіть піротехнікою.

Просунутий режим одиночної гри дозволить вам сісти за кермо наворочених спортивних машин і кинути виклик кращим гонщикам планети. Спробуйте піднятися на вершини кар'єри, об'їхавши весь світ! Заробіть на нові автомобілі семи різних класів включаючи класичні гоночні авто і навіть знамениту Subaru Impreza WRX, на якій сам Колін Макрей отримав перемогу в чемпіонаті. Спробуйте сили в основних гонках і особливих змаганнях, побийте рекорди і станьте лідером спільного заліку.

Дод. інформація:
Це лише DEMO версія гри, завдяки якій ви можете відчути всю атмосферу майбутнього гоночного симулятора. У демцы доступно всього лише 2 авто, і 2 автомобільних траси.

[spoiler="Скріншоти установки"]
picpicpicpicpicpic
[/spoiler]


[spoiler="Скріншоти з гри"]
pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Colin McRae: DIRT 2 (Demo) (Codemasters) (ENG/Multi5) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Colin McRae: DIRT 2 (Demo) (Codemasters) (ENG/Multi5) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS