RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Command & Conquer 4: Эпилог (Tiberian Twil...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Command & Conquer 4: Эпилог (Tiberian Twilight) [L] [RUS]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Strategy (Real-time) / 3d
Розробник: EA Los Angeles
Видавець: Electronic Arts
Мова інтерфейсу: російська
Тип видання: ліцензія
Мова озвучення: російська
Таблетка: Відсутня

Опис: У 2062 році людство знаходилося на межі вимирання. Із-за тіберія - таємничого інопланетного мінералу, який заразив Землю і став причиною кровопролитної війни між Глобальною Радою Безпеки (ГСБ) і «Братерством НОД», планета практично спустіла. У самий розпал кризи Кейн, лідер «Братерства НОД», повідомив ГСБ, що він розробив систему, яка дозволить контролювати тіберій і використовувати його силу. Проте для створення мережі управління тіберієм Кейну потрібна була допомога ГСБ. Таким чином, два протиборчі угрупування об'єднали зусилля з тим, щоб запобігти зникненню людства з лиця землі. 

Системні вимоги:
• Operating System: Windows XP, Windows Vista
• CPU: Any Intel Core Duo machine, AMD Athlon 3500+ or better
• RAM: 2 GB
• Disk Drive: 8X or faster DVD-ROM drive
• Hard Drive: at least 10 GB of free space

Video: DirectX 9.0c compatible video card. 256 MB with Shader Model 3.0
support. NVIDIA GeForce 8800 or better, ATI Radeon HD 3850 or better
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
• Multiplayer: 2 to 10 players, network or Internet connection required (Cable, DSL, or faster connection
• Internet connection required at all times

[spoiler="Особливості гри"]

          Епічне завершення саги про тіберії. Кейн знову повертається в захоплюючий світ гри. Ви зможете грати самостійно або об'єднати свої зусилля з іншими користувачами!
          Поступовий розвиток гравця. Чим більше бойових одиниць супротивника ви знищуєте, тим швидше росте ваш досвід. Ви зможете дістати доступ до нових бойових одиниць, поліпшень і удосконалень, які зроблять вашу армію ще сильніше!
          Завжди в русі. Вперше в серії ігор C & C: величезна мобільна база - Краулер. Тепер ви завжди зможете бути в центрі битви. Створюйте бойові одиниці, переміщаючись по всьому полю бою. Встановлюйте штаб в будь-якому відповідному місці!
          Вперше - три класи для індивідуальної і колективної гри. Виберіть один з трьох унікальних класів ГСБ або НОД. Кожен клас володіє своїми особливостями і бойовими одиницями. Ви зможете вибирати свій власний стиль гри! Клас нападу, оборони або підтримки - що виберіть ви?
          Колективні битви по мережі в нових режимах. Знайдіть друзів і беріть участь у великомасштабних мережевих битвах 5 на 5! Виберіть улюблений клас і зануртеся в світ війни, де вам належить не тільки знищувати ворогів, але і виконувати різні завдання. А завдяки новій системі ви зможете переміщатися разом зі своїми друзями з однієї мережевої битви в іншу.[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Command & Conquer 4: Эпилог (Tiberian Twilight) [L] [RUS] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Command & Conquer 4: Эпилог (Tiberian Twilight) [L] [RUS], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS