RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Crysis 2 (2011/RUS/ENG) [Repack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Crysis 2 (2011/RUS/ENG) [Repack]

 


Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Crytek
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російська, Aнглійська
Мова озвучення: Російська, Aнглійська
Тип видання: Repack
Таблетка: Вшита

Мінімальні Системні вимоги:
> Операційна система: Microsoft ® Windows ® XP / Windows ® Vista / Windows ® 7
> Процесор: Intel Core 2 Duo@2.4 ГГц / AMD Athlon 64 X2 4800 +
> Оперативна пам'ять: 2 ГБ
> Місце на жорсткому диску: 10 Гб
> Звуковий пристрій: сумісний з DirectX
> Відеокарта: NVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3850 з 512 МБ відеопам'яті


Опис:
Світ потрясла серія екологічних катастроф, і людство знаходиться на межі вимирання. Інопланетяни повернулися з твердим наміром стерти людей з лиця землі і почали при цьому з одного з самих культових земних міст.
Вулиці Нью-Йорка наповнили інопланетні загарбники, і хвиля ожилих кошмарів поступово захльостує місто і його жителів. Міські комунікаційні системи зруйновані, будівлі лежать в руїнах. Такого Нью-Йорка ви ще не бачили.
Ні правоохоронні організації, ні військова машина США не можуть справитися із загарбниками, і всі, хто не встиг вчасно втекти, вже мертво. Щоб вижити в цьому хаосі, вам знадобляться технології, про які жоден земний солдат ще і поняття не має.
Одна людина успадкує те, що допоможе йому вижити. Один суперсолдат, озброєний і екіпірований по останньому слову технологій майбутнього в Nanosuit 2, зробить відчайдушну спробу врятувати людство на вулицях Нью-Йорка.

[spoiler="Особливості гри:"]
     * Компанія Crytek завжди виводила на ринок високоякісні проекти. У грі Crysis 2 розробники комп'ютерних перевершили самих себе. Нью-Йорк чекає на Вас.
     * Штучний інтелект побудований так, начебто Вам протистоять справжні думаючі інопланетні істоти. Вони можуть працювати в команді і - протистояти всім діям гравця усвідомлено і реалістично.
     * У грі можна застосовувати різні тактики і здібності. У цьому Вам допоможе обмундирування Nanosuit, за допомогою налаштування якого можна навчити свого персонажа багато чому новому, що має стати в нагоді в бою.
     * Для колективної гри в своєму новому творінні Crysis 2 компанія Crytek UK зберегла всі можливості одиночної. Налаштування костюма Nanosuit 2 допоможуть Вам у цьому.
     * Будьте готові в смертельному бою перемогти загарбників і звільнити планету!

[/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack'a:"]

  • Нічого не перекодовано в менший бітрейт
  • Вирізані Італійська, Польська, Чеська озвучка
  • Інсталяція 15-20 хв
  • Версія гри 1.1
  • Repack by: R.G. ReCoding

  • [/spoiler]
    [spoiler="Як записати на 2 DVD:"]

    Диск 1:

    files-папка
    autorun.aru
    autorun.icon
    autorun.exe
    autorun.inf
    Setup.exe
    setup-a.bin
    setup-b.bin



    Диск 2:

    Redist - папка
    setup-c.bin


    [/spoiler]
    [spoiler="Скріншоти:"]
    pic pic pic
    [/spoiler]

    Схожі матеріали

    Соціальні мережі


    Коментарі

    Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Crysis 2 (2011/RUS/ENG) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Crysis 2 (2011/RUS/ENG) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
     
    Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
     

    Добавление комментария

    Имя:*
    E-Mail:*
     
    • Введите код:
     
    F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
    Designed by CENTROARTS