RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» Дальнобойщики 3: Покорение Америки [2009&#...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Дальнобойщики 3: Покорение Америки [2009|RUS|1C|Repack][R.G. Pepackers Bay]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Racing / Simulator / 3d / Privateer/trader
Розробник: Softlab-nsk
Видавець: 1C
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
NoCD/NoDVD: присутнє

Системні вимоги :

  1. Операційна система: Windows XP / Windows Vista / Windows 7;
  2. Процесор: Intel Core 2 Duo з тактовою частотою 3,0 Ггц ;
  3. Оперативна пам'ять: 2 Гб RAM;
  4. Звуковий пристрій: сумісний з DIRECTX
  5. Вільного місця на жорсткому диску: 8 GB
  6. Відеокарта: NVIDIA Geforce 8800 або Radeon HD 3870 з 256 Мб відеопам'яті і вище, сумісна з DIRECTX 9.0;


Опис гри: Вам пропонується випробувати себе в ролі російського водія, який прибуває до Каліфорнії у пошуках успіху на ниві далекобійних перевезень. Попереду вас чекають великі і малі міста, жаркі пустелі і квітучі долини, побережжя Тихого океану і засніжені гори Сьєрра-Невада, а головне милі і милі американських хайвеїв. «Далекобійники 3: Підкорення Америки» - це продовження знаменитої ігрової серії. Проте цього разу ігровий мир не придуманий розробниками, а змальований зі світу реального. Гравець залишить під колесами своєї могутньої машини сотні миль каліфорнійських доріг від Сан-Франциско до Ріно, від Юріки до Сан-Дієго. Гравцеві належить завоювати пошану корпоративних клієнтів, довівши, що він найшвидший і надійніший далекобійник Каліфорнії, добитися визнання в середовищі далекобійників, беручи участь в гонках і просто стикаючись з ними в різних ситуаціях в повсякденному житті. В процесі гри гравцеві також доведеться підтвердити свої якості лідера могутньої транспортної корпорації, що претендує на першість у сфері далекобійних перевезень штату. Крім того гравець буде залучений в увлекательную історію з несподіваним фіналом. Він знайде нових друзів і розбереться з прихованими і явними супротивниками, розкриє змову, але це зажадає від нього всього досвіду, що є у нього, і сил.

[spoiler="Особливості Repack:"]

      - Видалені рекламні ролики.
      - Нічого не пережато / не перекодовано в низькі бітрейти.
      - Запуск через ярлик на десктопі.

      Увага

      - Для запуску гри необхідна наявність встановленого Daemon Tools! (саме того, що йде разом з грою)У кого встановлено остання версія Daemon_tools_lite_4.35.5 не потрібно          просто приберіть галочку для встановлення.
      - Якщо при запуску гри з'явиться авторан - закрийте його.

[/spoiler]


[spoiler="Скріншоти інсталятора"]

picpicpic

[/spoiler]


[spoiler="Скріншоти"]

picpicpicpic

[/spoiler]




Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Дальнобойщики 3: Покорение Америки [2009|RUS|1C|Repack][R.G. Pepackers Bay] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Дальнобойщики 3: Покорение Америки [2009|RUS|1C|Repack][R.G. Pepackers Bay], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS