RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Darkest of Days [Rus][RePack][P]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Darkest of Days [Rus][RePack][P]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: 8Monkey Labs
Видавництво: Phantom EFX
Тип видання: [P]
Мова інтерфейсу: ru/en/de/fr/sp/it/ni
Мова озвучення: en

Таблетка: Не потрібна

 Системні вимоги:
> Операційна система: Windows® XP SP3 / Windows Vista SP2
> Процесор: 2.4 ГГц Intel Pentium 4
> Оперативна пам'ять: 1 гб
> Місце на жорсткому диску: 5 Гб
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: 3D-видеоадаптер з пам'яттю з 256 Мб

Опис: Ви коли-небудь задавали собі питання: Що може статися, якщо подорожі в часі були можливі? Ви коли-небудь думали про можливість повернутися в минуле і переписати історію в кращу сторону? Ця можливість стала реальністю в грі - Darkest of Days, де гравці зможуть подорожувати крізь кільця часу і переживати найважчий годинник людства. Ви візьміть участь в жахливих подіях історії: Битва Antietam, криваві конфлікти громадянської війни, I і II світові війни, де вам потрібно буде рятувати ключових осіб історії, аби змінити історію людства в кращу сторону.

У Darkest of Days, ви візьмете на себе роль Олександра Моріса, нещасливого солдата, який отримує серйозне поранення в бою. Від неминучої смерті нашого героя врятує часовий агент, який відносить його в майбутнє і розповідає, що подорожі в часі вже реальність. Проте, існує невідома фракція, яка намагається повторно переписати історію в своїх власних інтересах. Ваше завдання полягає в тому, аби зупинити їх, і ви йтимете до своєї мети через епохи, що охоплюють тисячі років.

[spoiler="Особливості RePack версії:"]
# ексклюзивний Setup
# нічого не вирізане / не перекодовано в менший бітрейт
# пігулка від SKIDROW
# для розпаковування буде потрібно 1 гб ОЗУ на XP і 1.2 гб на Vista/7 
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]




Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Darkest of Days [Rus][RePack][P] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Darkest of Days [Rus][RePack][P], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS