RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Darkspore (2011/RUS/Multi5) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Darkspore (2011/RUS/Multi5) [L]

 


Дата виходу: 26 Квітня 2011 рік
Жанр: Action / RPG / 3d
Розробник: Maxis (EA)
Видавець: Electronic Arts
Видавець в Росії: Electronic Arts
Тип видання: Ліцензія
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російська / de/en/fr/pl
Мова озвучення: Російська / de/en/fr/pl
Таблетка: Відсутня

Системні вимоги:
» Операційна система: XP, Vista, 7
» Процессор:3.0 Ггц P4 або Intel® Core™ 2 Duo 2ггц або продуктивніший ;
» Оперативній пам'яті: 1 Гб (2 Гб для Vista / 7);
» Вільного місця на жорсткому диску: 10 gb вільного місця;
» Відеокарта: Ati Radeon X1300 або Geforce 7600 (не менше 256 Mb!)
» Файлова система: NTFS

Опис: У Darkspore гравцеві належить битися на території декількох незвичайних світів ради порятунку галактики від мутантів. У грі передбачено кооперативне проходження на 4 чоловік, а також є повноцінна однопользовательськая кампанія. Не забутий і мультіплєєр. Щоб справитися з супротивниками, належить використовувати різноманітні «живі» види зброї і активно покращувати власного героя.

У Darkspore присутні три унікальні класи персонажів і п'ять генетичних типів героїв. Кількість апгрейдов величезна, що дозволяє набудувати аватара так, як вам заманеться. Б'ючись з супротивниками і виконуючи різні місії, вам необхідно уважно підбирати соратників з відповідними навиками, щоб успішно справитися з поставленими завданнями.

[spoiler="Скріншоти:"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Darkspore (2011/RUS/Multi5) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Darkspore (2011/RUS/Multi5) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS