RSS
 

FreeRelease » Файли » Демо версії ігор» [Демо] James Cameron's Avatar: The Gam...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[Демо] James Cameron's Avatar: The Game (2009)[multi6][L]

 


Жанр:
Action (Shooter / Slasher) / 3d / 1st Person / 3rd Person
Рік виходу: 2009
Розробник: Ubisoft Entertainment
Видавець:  Ubisoft Entertainment
Видавець в Росії:  Buka Entertainment
Мова (локалізатор): multi6

Опис:
Компанія «Бука» і видавництво Ubisoft представляють головний проект цього різдвяного сезону. Гра, яка назавжди змінить ваше уявлення про те, як виглядають ігри по кіноліцензіям. Гра, якою призначено стати кращою в жанрі новим зразком для загального наслідування. З гордістю і радістю компанія «Бука» оголошує про видання в Росії проекту James Cameron’s Avatar The Game. Найбільше європейське видавництво Ubi Soft в співпраці з режисером Джеймсом Камероном, автором фільмів «Титанік», «Термінатор», створили гру, в якій графічна досконалість і професіоналізм дизайнерів з'єдналися з майстерністю великого режисера і роботою професійних голлівудських сценаристів.

Системні вимоги:

Мінімальні:

-os
: Windows XP (with Sp2) or Windows Vista (with Sp1)
-CPU: 3 Ghz Intel Pentium D 830, AMD Athlon 64 X2 3800+ or better
-VIDEO: Nvidia 6800 or ATI X1650 or better 256 MB DIRECTX 10.0–compliant video card or DIRECTX 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 or higher
-RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7
-SOUND: DIRECTX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
-HDD: 1.5 GB

Рекомендовані:

-os: Windows XP (with Sp2), Windows Vista (with Sp1) or Windows 7
-CPU: Intel Core2 Duo Family, AMD Athlon 64 X2 5200+, AMD Phenom or better
-VIDEO: Nvidia 8600 GTS or better, ATI X1900 or better 512 MB of graphic memory
-RAM: 2 GB RAM
-SOUND: DIRECTX 9.0c Compatible Sound Card 5.1 with Latest Drivers
-HDD: 1.5 GB

Установка:
1. Змонтувати образ і слідувати інструкціям інсталлятора.

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру [Демо] James Cameron's Avatar: The Game (2009)[multi6][L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу [Демо] James Cameron's Avatar: The Game (2009)[multi6][L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS