RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Disciples 3: Renaissance [Akella|RUS&...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Disciples 3: Renaissance [Akella|RUS|RePack] R.G cdman

 

Рік випуску: 
2009 р.
Жанр: Strategy (Turn-based) / 3d
Розробник: .dat
Видавництво в Росії: Акелла
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: RU
Мова озвучення: RU
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:

Операційна система: Windows® XP / Windows Vista
Процесор: Intel Core 2 Duo 2.8 Ghz or AMD Athlon X2 Dual-core 5200+
Оперативна пам'ять: 2 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista)
Місце на жорсткому диску: 12 GB
Звуковий пристрій: сумісний з DIRECTX
Відеокарта: сумісна з Direct X 9.0c, 512 Мб

Опис:
Продовження культової гри. Гравці знову повернуться в світ під назвою Невендаар, який з моменту виходу останньої частини серії зазнав значні зміни. Переїхав в повне трехмерье, обзавівся динамічною зміною погодних умов і часу доби. Як і раніше, перед гравцем встане проблема вибору, яку ж расу вести до перемоги - на вибір представлені люди, ельфи і демони. Ролева сторона Disciples 3 теж пережила певні метаморфози. Відтепер будь-яка річ екіпіровки, одягнена на героя, відбиватиметься на нім візуально. Бойова система також піддалася ретельному і всесторонньому вивченню, внаслідок чого воїни навчилися рухатися по полю бою і атакувати супротивника за допомогою магії або зброї. Арени ж завжди унікальні, оскільки генеруються випадковим чином - двох однакових полів битв ви навряд чи побачите.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]


[spoiler="Особливості Rapack-a"]
 Нічого не вирізане
 Відео потиснене на 50%
 Гра пропатчена до v1.04 HF 10
 Автоустановка Redistributables: DIRECTX
 Час установки - 12 хвилин
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Disciples 3: Renaissance [Akella|RUS|RePack] R.G cdman або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Disciples 3: Renaissance [Akella|RUS|RePack] R.G cdman, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS