RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Disney. Феи. Секреты Долины фей (2010) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Disney. Феи. Секреты Долины фей (2010) PC

 



Розробник: Disney / Новий диск
Рік: 2010
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російський текст, англійський звук
Таблетка: Встановити і грати


Системні вимоги:

Операційна система Microsoft® Windows® XP Sp2/vista Sp1
Процесор Pentium® 4 2 Ггц або 2400+ AMD Athlon™
1 ГБ оперативної пам'яті
700 МБ вільного місця на жорсткому диску
3D-відеоадаптер з пам'яттю 128 МБ, сумісний з Directx® 9.0с і що підтримує піксельні шейдери 1.1 (Nvidia® Geforce3® або ATI Radeon™)
16-бітний звуковий пристрій, сумісний з Directx®
4-швидкісний пристрій для читання DVD-дисков

Інструкція по установці:

1) Вмонтовуємо образ диска програмою Daemon Tools або Alcohol 120%
2) Запускаємо setup.exe
3) Встановлюємо.
4) Граємо

Опис: Чарівний, приголомшливо красивий і добрий світ фєєчок Disney запрошує всіх малюків в нову казкову подорож! Яскрава і весела гра від студії Disney створена по мотивах одного з найчудовіших мультфільмів про маляток-фей, здатних творити справжнє диво.
Юні гравці побувають в зачарованій Долині фей і познайомляться з її чарівними мешканцями. Це найчудовіше місце на світі, тут щодня відбуваються чудові речі! Яка з фей подобається тобі більше всього? Адже тут ти зможеш вибрати одну з найулюбленіших героїнь і грати за неї. Дінь-дінь, Сріблянка, Ірідесса, Розетта і Фауна звуть тебе політати на маленьких крильцях, створити чудеса за допомогою чарівної палички і відкрити всі таємниці цієї чудової країни!

Особливості гри:

* Грай за Дінь-дінь, Сріблянку, Ірідессу, Розетту і Фауну
* Літай над зеленими лугами і гаями чудової Нетландії
* Візьми участь в найдивовижніших міні-іграх

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Disney. Феи. Секреты Долины фей (2010) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Disney. Феи. Секреты Долины фей (2010) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS