RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Dragon Age II (2011/ENG/RUS) [Repack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Dragon Age II (2011/ENG/RUS) [Repack]

 


Рік випуску: 2011
Жанр: RPG / 3d / 3rd Person
Розробник: Bioware
Видавець: Electronic Arts
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Вшита

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP (Sp3) / Vista / Seven
Процесор: Intel Core 2 Duo (1,8 Ггц) або AMD Athlon X2 64 (2,4 Ггц)
Оперативна пам'ять: 1 Гб (для XP) / 1,5 Гб (для Vista / Seven)
Відеокарта: Radeon HD 2600 Pro / nvidia Geforce 7900 GS з 256 Мб відеопам'яті
Місце на жорсткому диску: 9 Гб;
Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX;

Опис: Продовження кращої ролевої гри 2009 року від авторів Star Wars: Knights of the Old Republic і серії Mass Effect.
У новій подорожі по повному таємниць і небезпек фентезійному світі Dragon Age гравцеві належить виступити в ролі простого біженця на ім'я Хоук, всіма силами що прагне уберегти своє сімейство від невблаганного Мору. Волею доль саме він стане головним захисником міста Киркволла.
Сюжет охоплює ціле десятиліття історії суворого світу, мешканці якого відчайдушно протистоять нашестю породжень тьми. Гравцеві належить ухвалювати непрості рішення, укладати взаємовигідні союзи з досить небезпечними особами, наживати багатство і славу і, звичайно, мечем і магією без втоми битися з численними ворогами.
Як розвиватиметься історія, яка назавжди змінить всесвіт Dragon Age, - залежить тільки від гравця.

[spoiler="Особливості гри:"]
         » Подорож розтягнеться на ціле десятиліття. Завдяки новому оригінальному способу розкриття сюжетної лінії гравець, переміщаючись в часі, опинятиметься в різних місцях і обставинах - цей своєрідний ефект несподіванки зробить ігровий процес таким, що ще більш захоплює.

           » Поклонникам Dragon Age належить пройти нелегкий шлях від убогого обідранця до легендарного воїна, і на цьому шляху постійно доведеться робити нелегкий вибір і ухвалювати доленосні рішення.

           » Який би ігровий клас не вибрав користувач - чарівника, розбійника або воїна - нова, вдосконалена бойова система забезпечить високу динаміку битви, не дозволяючи розслабитися ні на секунду.

           » Завдяки покращуваному графічному двіжку світ Dragon Age помітно покращав і став живішим - по видовищу гра не поступається якісним кіноблокбастерам. Крім того, вона настільки цікава і повна сюрпризів, що триматиме гравців в напрузі до самого фіналу.
[/spoiler]
[spoiler="DLC "Принц у вигнанні":"]
Пригоди поряд із стрільцем благородного походження - Себастьяном Вель. Він прагне помститися за звіряче вбивство своєї сім'ї. Допоможіть йому в його пошуках і направте його праведний гнів на ваших ворогів.
[/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack'a:"]
- Нічого не вирізано / не перекодовано
- Встановлений High Res Texture Pack
- Встановлений 1 DLC "Принц у вигнанні" (потрібна активація)
- Збережений оригінальний "Dragonage2.exe" (установка патчів, модів і т.д)
- Repack by Ultra 
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]
pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Dragon Age II (2011/ENG/RUS) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Dragon Age II (2011/ENG/RUS) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

VeNoM

11.03.08 10:38
Dragon Age II v1.0 [EN/RU] NoDVD by THETA

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS