RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Dragon Age: Origins / Dragon Age: Початок ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Dragon Age: Origins / Dragon Age: Початок [ENG][F-RL.COM]{L}

 


Рік випуску: 2009
Жанр: RPG / 3d / 3rd Person
Розробник: Bioware
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: pic
Мова озвучення: pic
Таблетка: Не потрібнa (Емуляція Power ISO 4.5)

 Системні вимоги:

Операційна система: Windows® XP / Windows Vista
Процесор: Intel Core 2 14 Ггц або AMD X2 1,8 Ггц (Intel Core 2 1,6 Ггц або AMD X2 2,2 Ггц для Vista)
Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 1.5 Гб (Windows Vista)
Місце на жорсткому диску: 20 Гб
Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
Відеокарта: ATI Radeon X850 128 Мб або NVIDIA Geforce 6600 GT 128 Мб (Radeon X1550 256 Мб або NVIDIA Geforce 7600 GT 256 Мб для Vista)

Опис:

Dragon Age: Початок Від творців Mass Effect™, Star Wars®: Knights of the Old Republic™ і легендарного проекту Baldur's Gate™ - студії Bioware, виходить епічна історія насильства, жадання і зради.

        Гра "Dragon Age: Початок" знаменує повернення розробників до витоків жанру ролевих ігор і є злиттям кращих візуальних ефектів, захоплюючого сюжету, динамічних поєдинків, неймовірних магічних здібностей і реалістичних персонажів. У похмурій древній легенді "Dragon Age: Початок" знов відроджується дух класичних ролевих ігор.

        У "Dragon Age: Початок" гравцеві належить узяти на себе роль Сірого Вартового, одного з останніх представників древнього ордена. Коли світу загрожує зло, прагнуче знищити все живе, потрібний герой здатний об'єднати роздроблені землі і знищити дракона на ім'я Архідемон. Заради відновлення світу гравцеві належить приймати жорсткі рішення і бути готовим принести в жертву своїх друзів і коханих на благо всього людства. У світі розвитку сюжету йому раз по раз доведеться робити вирішальний вибір, що визначає долю інших героїв гри.


[spoiler="Особливості гри"]
    * Величезний світ. Більше 80 годин геймплея. Всесвіт нової гри від Bioware в 2 рази масштабніший Mass Effect. Епічна історія, яка повністю створюється вами.
    * Непередбачуваність вибору. Почніть гру "Dragon Age: Початок" з вибору однієї з шести Передісторій. Вирішуйте який вибір зробити - буде це добрий вчинок або жорстокий, залежить лише від вас.
    * Повне налаштування персонажів. Конструктор персонажів дозволить створити унікальних героїв. Особа героя формуватиметься залежно від вчинків, здійснених в процесі гри.
    * Люті сутички з ворогами. Бийтеся проти величезних і страхітливих істот. Використовуйте в сутичках більше 100 умінь і заклинань. Обезголовлюй противників і використовуй руйнівну магію, що розриває ворога зсередини.[/spoiler]

[spoiler="Інструкція по установці"]
1) Вмонтовуємо образ в Power ISO 4.5
2) При проханні ввести ключ: через диспетчер завдань (Ctrl+alt+del) відрубуємо процес Dragon Age Сode.exe
3) Встановлюємо
4) Граємо!
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Dragon Age: Origins / Dragon Age: Початок [ENG][F-RL.COM]{L} або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Dragon Age: Origins / Dragon Age: Початок [ENG][F-RL.COM]{L}, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS