RSS
 

FreeRelease » Файли » Жахи» Дзеркала (2008) BDRip [uk]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Дзеркала (2008) BDRip [uk]

 


Жанр: Жахи, трилер, детектив
Країна: США, Румунія

Режисер: Олександр Аджа /Alexandre Aja/
Актори: Кіфер Сазерленд, Паула Паттон, Камерон Бойс, Еріка Глюк, Емі Смарт, Мері Беті Пейл

Бюджет: $35 000 000
Збори у США: $30 691 439
Збори у світі: $33 050 000
Збори у Росії: $3 841 139
Прем'єра у світі: 15 серпня 2008

Прем’єра в Україні: 21.08.2008

Реліз на DVD: 25 вересня 2008, 16 жовтня 2008

Реліз на Blu-Ray: 23 квітня 2009

Сюжет:
Бен Карсон знавав часи і покраще. Вже пройшов майже рік з тих пір, як неврівноваженого детектива усунули від роботи в Поліцейському управлінні м. Нью-Йорка за вбивство іншого співробітника спецслужби, нещасний випадок, який не тільки коштував йому роботи, але і збудив у ньому тягу до алкоголю і агресивності, із-за чого дружина і діти віддалилися від нього, а сам він знайшов притулок на дивані в квартирі своєї сестри в Куїнс. Втративши надію повернутися до нормального життя і возз'єднатися з сім'єю, Карсон наймається на роботу нічним сторожем вигорілих руїн універмагу "Mayflower”. Те, що колись було символом процвітання і розкоші, тепер поволі руйнується в темноті, як загниваючий корабель-примара, розорений гігантською пожежею, що поглинула безліч безневинних життів. Коли Карсон обходить дозором свої володіння, обвуглені розвалини універмагу, він починає помічати щось зловісне в декоративних дзеркалах, що прикрашають стіни "Mayflower”.

Тривалість: 1:51:12
Якість: BDRip
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720x304
бітрейт: 2024 кб/с

Аудіо:
мова: українська
переклад: професійний дубльований
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 384 кб/с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Дзеркала (2008) BDRip [uk] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Дзеркала (2008) BDRip [uk], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS