RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Ейфлорія / Eufloria v2.00 (Omni Systems) [...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ейфлорія / Eufloria v2.00 (Omni Systems) [ENG][RUS] [L] [R.G FreeRelease]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: стратегія
Розробник: Rudolf Kremers і Alex May
Видавництво: Omni Systems 

Системні вимоги:

• Операційна Система: Microsoft® Windows® XP SP2;
• Графіки: На данний момент не сувамісна з мобільними інтелівськими чіпсетами.
• Процесор: 1 GHz
• ОП: 512 МБ
• ЖД: 50 МБ


Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi7 (включаючи RUS)
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
  Дивовижна і надихаюча стратегічна гра. Починаючи гру в ролі маленького химерного деревевца, астероїда, що харчується енергією, ви повинні розростатися все далі, плодячи своїх нащадків і випускаючи крихітне насіння. За умовчанням це насіння літає навколо вашого астероїда і нічого не роблять, але спритним рухом миші із затиснутою лівою або правою кнопкою, ви можете посилати їх на дослідження навколишніх астероїдів, захопити які не так просто як здається.

[spoiler="Додаткова інформація"]
  Якщо гра відмовиться запускатися - повинна допомогти установка Microsoft Visual C++ 2008 Sp1 Redistributable Package (x86).
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Ейфлорія / Eufloria v2.00 (Omni Systems) [ENG][RUS] [L] [R.G FreeRelease] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ейфлорія / Eufloria v2.00 (Omni Systems) [ENG][RUS] [L] [R.G FreeRelease], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS