RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Fable III (2011/RUS/ENG) [Repack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Fable III (2011/RUS/ENG) [Repack]

 


Рік випуску: 2011
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: Lionhead Studios
Видавець: Microsoft
Видавець в Росії: Microsoft
Мова інтерфейсу: Російська (RUS), Англійська (ENG)
Мова озвучення: Англійська (ENG)
Таблетка: Вшита (SKIDROW)

Опис: Fable III - продовження яскравою і динамічної гри, що отримала найвищі оцінки критиків і схвалення самих користувачів - продажу Fable II перевищили 6 мільйонів екземплярів. Події в Fable III розгортаються через 50 років після пригод, описаних у Fable II. Альбіон готовий до промислової революції, але королівство в небезпеці. У Fable III, перш ніж зайняти трон, вам доведеться через багато що пройти - брати участь у кривавих битвах пліч-о-пліч зі своїми підданими, дізнатися любов і біль утрати. Всі рішення, які ви будете приймати, спершу роздуваючи полум'я революції, а потім - Восс на трон Альбіону, нададуть колосальний вплив на долю всієї країни і всіх жителів.

У ході гри вам зустрінуться різні самобутні персонажі, виконані з властивим Fable гумором і в характерному стилі. Визначивши, чи є вони вашими друзями або, навпаки, ворогами, ви або приєднаєтеся до них, або вступите з ними в жорстоку сутичку. Це можна зробити в поодинці або разом з друзями, ви будете діяти або на благо держави всього, або для досягнення власних корисливих цілей. Ким же ви станете - героєм або лиходієм, відчайдушним повстанцем, новим тираном або найбільшим з королів? Вирішувати вам!

Системні вимоги:
[*] Операційна система: Windows XP/Vista/7
[*] Процесор: Intel Core 2 Duo@2.0 ГГц / AMD Athlon 64 X2 4000 +
[*] Оперативна пам'ять: 2 Гб
[*] Відеокарта: NVIDIA GeForce 7600 GT / ATI Radeon HD 2600 Pro
[*] Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0с
[*] Вільне місце на жорсткому диску: 12 ГБ


[spoiler="Особливості гри:"]
- Стати героєм і "створите" власну долю. Історія починається з того, що ви і ваш герой опиняєтеся в епіцентрі подій Fable III. На шляху від революціонера до правителя вам доведеться багато чого пережити - вас чекають захоплюючі дії, яскраві та драматичні. Взаємодія зі світом Альбіону ніколи ще не було таким простим і приємним. У системі виразів (виразів) з'явилася нова оригінальна функція динамічного Touch, яка дозволить вашому героєві простягнути руку або обійняти кохану людину чи помститися тим, хто зрадив вас. Ваш герой, ваш собака і навіть зброю зазнають зміни, відображаючи ваш "моральне обличчя" і стиль боротьби. Емоційні зв'язки, які гравці встановлюють у світі Fable III, принесуть вам незабутні відчуття.
- Коли популярний екшен стає пригодою. Ваша подорож переноситься з вулиць процвітаючого промислового Альбіону на поля битв. Інноваційна система ведення бою однією кнопкою (однією кнопкою бій) дозволяє гравцям з легкістю поєднувати різні стилі - в їхньому арсеналі зброю ближнього бою, далекобійні зброю і магія.
- Вибір і наслідки. Основний принцип світу Fable полягає в тому, що гравцеві надається можливість широкого вибору, і від цього вибору залежить НД навколо. Добро чи зло, любов чи ненависть, кар'єра чи сім'я, чи тільки ви і ваш вірний супутник пес - живіть тим життям, про яку завжди мріяли! У цій грі, навіть більшою мірою, ніж раніше, ваш вибір веде до значних наслідків, що впливає на всю вашу сутність. Будь то ухвалення рішення в незначній сварці чи зміна обраного напрямку для всього королівства - ці ключові рішення назавжди змінять навколишній світ.
[/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack-a:"]
- За основу взята Ліцензія від Microsoft -
Гра:
* Аудіо якість: 100%
* Відео якість: 100%
* Ексклюзивний інсталятор (оновлений)
* Інсталяція всього додаткового Softa (DirectX, Visual C + +, ігри для Windows Live, NET Framework)
* Всі шляхи реєстру збережені
* Мануал збережений
* Запуск гри через ярлик на десктопі або через меню пуск
* Запуск налаштувань для гри через ярлик на десктопі або через меню пуск
* Можливість розбити на 2xDVD5 або 1xDVD9
* Для установки необхідно 512 Мб ОЗУ
* Приблизний час інсталяції 12 хвилин (и)
Видалено:
* Всі мови крім Російського, Англійського (Інтерфейсу) і Англійська (Озвучка)
Автор Repacka:
* Fenixx

[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]
ИзображениеИзображениеИзображение
[/spoiler]
[spoiler="
Розбиваємо на 2xDVD5:"]
* 1xDVD5 - Інформація (папка); autorun.inf; setup.exe, установка-1.bin; гри 1.bin; гри 2.bin; гри 3.bin; гри 4.bin; ігри-5. Бен; гри 6.bin; гри 7.bin; відео-1x.bin.
* 2xDVD5 - гра-8.bin; гри 9.bin; soft.bin.

[/spoiler]
[spoiler="
Створюємо профіль в грі для Windows Live:"]
- Профіль потрібен для збереження гри -
* Увійти в гру - Тиснемо на клавіатурі кнопку HOME - Створити новий профіль - прокрутити повзунок у самий низ - Створити локальний профіль - Ввести ім'я профілю - Відправити

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Fable III (2011/RUS/ENG) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Fable III (2011/RUS/ENG) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS