RSS
 

FreeRelease » Файли » Sport» FIFA Manager 10 {2009} [MULTI6][F-RL.COM]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


FIFA Manager 10 {2009} [MULTI6][F-RL.COM]

 


Рік випуску: 2009
Жанри: Sport (Soccer) / 3d
Розробник: Bright Future
Видавець: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський (ENG), німецький (GER), французький (FRE), іспанський (SPA), італійський (ITA), польський (POL)
Таблетка: Присутня

Системні вимоги:
Мінімальні системні вимоги:

• Процесор: Intel Pentium 3 1.3ghz або Athlon XP 1700+
• Оперативка: від 1024mb до 2048 MB
• Відео-карта: DIRECTX 9.0c сумісна відеокарта з мінімум 64mb
• Звук: DIRECTX сумісна аудіокарта

Опис: FIFA Manager 10 допоможе гравцям дізнатися, хто ж з них є кращим в світі тренером. FIFA Manager 10порадуєт гравців численними особливостями, включаючи абсолютно новий мережевий режим, в якому користувачі зможуть грати один з одним через інтернет або по локальній мережі. Поклонники популярної гри давно вже просили розробників додати в гру мережевий режим, і EA SPORTS нарешті виконує це прохання. У традиційному індивідуальному режимі гри цього року всі нововведення відповідають побажанням гравців. До ігрового процесу було внесено більше 400 поліпшень! Само собою, повний контроль тренера над своїм клубом нікуди не подівся. Ви відповідаєте за склад гравців, тактику гри і тренувальний процес команди, а також за підписання контрактів з потрібними клубу гравцями, поліпшення тренувальної бази і стадіону. На особливу увагу заслуговують режими управління гравцем і національною збірною, можливість створення свого клубу і засіб прогнозування результатів матчів.

[spoiler="Інструкція по встановленню"]
1) Змонтувати образ
2) Встановити гру, використовуючи серійний номер 1gmv-hk7k-9abc-qefg-hijk
4) Скопіювати вміст теки Crack (на змонтованому образі) в теку зі встановленою грою (із заміною)
3) Грати! 
[/spoiler]


[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру FIFA Manager 10 {2009} [MULTI6][F-RL.COM] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу FIFA Manager 10 {2009} [MULTI6][F-RL.COM], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS