RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Гангстер / Hoodlum (1997) DVDRip [uk,en]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Гангстер / Hoodlum (1997) DVDRip [uk,en]

 


Жанр: драма, кримінальний
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: United Artists / MGM
Режисер: Білл Дюк / Bill Duke
Актори: Лоуренс Фішберн / Laurence Fishburne, Тім Рот / Tim Roth, Ванесса Л. Уільямс / Vanessa L. Williams, Енді Гарсіа / Andy Garcia, Сісілі Тайсон / Cicely Tyson, Чі МакБрайд / Chi McBride, Річард Бредфорд / Richard Bradford, Уільям Етертон / William Atherton, Лоретта Дівайн / Loretta Devine, Куін Латіфа / Queen Latifah, Майк Старр / Mike Starr, Бо Старр / Beau Starr, Пол Бенджамін / Paul Benjamin, Джо Гузалдо / Joe Guzaldo, Ед О'Росс / Ed O'Ross, Кларенс Уільямс-третій / Clarence Williams III

Сюжет:
30-і роки. Тіньова злочинність вихлюпується на вулиці Нью-Йорка, і смертельна ворожнеча стравлює гангстера з гангстером. Бампі Джонсон, голова гарлемських рекетирів, сповнений гордості і почуття власної переваги. Коли дикий, неприборканий Голландець Шульц здійснює серію зухвалих нальотів на його територію, Бампі розуміє, що для перемоги над Голландцем необхідно прийняти його правила гри. У міру того, як люта, непримиренна війна набирає обертів, все, включаючи особисте життя Бампі, виходить з-під контролю. Допомогти може лише крайній засіб - залучення на свій бік самого страшного й могутнього гангстера в історії мафії - Лакі Лючано.

Тривалість: 02:02:18
Якість: DVDRip
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 704 х 384
бітрейт: 2 428 кб/с

Аудіо # 1:
мова: українська
переклад: двоголосий закадровий
кодек: MP3
бітрейт: 224 кб/с

Аудіо # 2:
мова: англійська
переклад: оригінал

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Гангстер / Hoodlum (1997) DVDRip [uk,en] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Гангстер / Hoodlum (1997) DVDRip [uk,en], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS