RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» German Truck Simulator (2010/GER) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


German Truck Simulator (2010/GER) [L]

 

Рік випуску: 2010
Жанр: Racing / Simulator / 3D
Розробник: SCS
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: німецька
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:
OS: Windows XP/Vist/7
CPU: 2,2GHZ or better
RAM: 1GB (2GB for Windows Vist/7)
VIDEO: 256MB (GeForce FX or better ATI9600)

Опис:
Це красива і приголомшливо деталізована гра, присвячена нелегкому, але життєво необхідному ремеслу далекобійника. Почавши свою кар'єру з простого водія, заробляйте гроші, щоб придбати власну вантажівку. Потім другий, третій, четвертий. Наймайте водіїв і купуйте гаражі по всій Німеччині, щоб побудувати повноцінну логістичну імперію. Трохи завзятості і декілька тисяч намотаних кілометрів - і ви доб'єтеся своєї мети.
У вашому розпорядженні вся карта Німеччини і 18 її найбільших міст. У грі присутні оригінальні тягачі MAN, що ліцензіюють, переведені в цифровий вигляд з максимальною точністю і дбайливим відношенням до щонайменших деталей. Комплексний режим кар'єри, більше 60 різних вантажів і вдосконаленої економічної системи не дадуть вам занудьгувати! Ну, і наприкінці представляємо вам пару відео, що дають деяке уявлення про цю чудову гру.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic
pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру German Truck Simulator (2010/GER) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу German Truck Simulator (2010/GER) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS