RSS
 

FreeRelease » Файли » Програми та утиліти.» Google Chrome 15.0.874.120 Stable (2011) P...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Google Chrome 15.0.874.120 Stable (2011) PC

 

Назва: Google Chrome 15.0.874.120 Stable
Розробник: Google
: 2011
Платформа: PC

Мова інтерфейсу: Російська
Таблетка: Free


Опис: Google Chrome - веб-браузер з відкритим вихідним кодом, що забезпечує більш зручний, швидкий і безпечний доступ в Інтернет, який має полегшує роботу спрощений дизайн. У Chrome використані напрацювання Apple WebKit і Mozilla Firefox. З особливостей Chrome розробники особливо виділяють ізольовані вкладки, що запобігають збій роботи програми і забезпечують більш надійний захист від небезпечних сайтів. Крім цього, в Chrome реалізований новий движок Java V8, який дозволить браузеру працювати з веб-додатками нового покоління.

Google Chrome включає в себе безліч функцій, керуючи якими веб-майстри можуть підвищити рівень зручності для кінцевих користувачів. У Google Chrome вбудовано програму Gears, яка дозволяє веб-майстрам використовувати переваги API, наприклад, функцію зберігання в автономному режимі. Крім того, завдяки Google Chrome ваші веб-програми нічим не відрізнятимуться від "настільних програм, так як браузер можна запустити в режимі з мінімалістичним користувальницьким інтерфейсом - коли відображається лише заголовок.

Швидкість:

  • Google Chromeр швидко запускається і швидко завантажує веб сторінки
  • Google Chrome можна швидко запускається з робочого столу.
  • Google Chrome миттєво завантажує веб сторінки.
  • Google Chrome обробляє інтерактивні веб сторінки, веб-програми та код
  • Java з безпрецедентною швидкістю.

    Простота:

  • Google Chrome розроблений виходячи з вимог ефективності і зручності
  • Для пошуку та навігації використовується одне вікно.
  • Вкладки можна розставляти в будь-якому порядку - легко і швидко.
  • Улюблені сайти завжди під рукою: їх зменшені зображення відображаються на сторінці швидкого доступу.

    Тип:

  • Завдяки темами браузер стане ще яскравішим і привабливішим
  • Оформіть свій браузер, використовуючи кольорові панелі, візерунки, зображення і авторську графіком. Відвідайте галерею тем Google Chrome.


  • [spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

    Схожі матеріали

    Соціальні мережі


    Коментарі

    Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Google Chrome 15.0.874.120 Stable (2011) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Google Chrome 15.0.874.120 Stable (2011) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
     
    Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
     

    Добавление комментария

    Имя:*
    E-Mail:*
     
    • Введите код:
     
    F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
    Designed by CENTROARTS