RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Grand Theft Auto Episodes From Liberty Cit...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Grand Theft Auto Episodes From Liberty City (Rokstar Games)(Eng) [L]

 
http://www.belconsole.by/pics/items/gta-episodes-pc-b.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Rokstar North
Видавництво: Rokstar Games
Видавництво в : 1C
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Відсутня

Системні вимоги:

> Операційна система: Windows ® XP / Windows Vista
> Процесор: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200 +
> Оперативна пам'ять: 2 Гб (Windows XP) / 3 Гб (Windows Vista)
> Місце на жорсткому диску: 16 гб
> Звуковий пристрій: сумісне з DirectX
> Відеокарта: сумісна з Direct X 9.0c, 512 Мб

Опис:


Мало кого Grand Theft Auto IV (GTA 4) залишила байдужим. Захоплюючий сюжет, серйозні теми, яскраві герої, реалістичний місто і велика кількість можливостей - поза всякими сумнівами, гра виявилася самої шокуючою з усіх частин серіалу.

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City - це дві повноцінні гри, об'єднані на одному диску. Дія розгортається в тому ж самому Liberty City. Вас чекає зустріч із знайомими героями (включаючи головного героя Grand Theft Auto IV), прогулянки по добре відомим вулицями і все те ж різноманітність і захоплюючий ігровий процес

Особливості гри
  1.      Нові враження від Grand Theft Auto IV. Завдяки двом доповнень, раніше доступним тільки в Xbox Live, ви відкриєте нові грані цієї великої гри - жорстокість вулиць і гламур клубного життя.
  2.      Єдиний сюжет. Історії Ніко Белліка з оригінальної гри, а також Джонні Клебіца і Луїса Лопеза з нових епізодів унікальні і в той же час пов'язані один з одним. Лише до кінця пройшовши шлях кожного героя, ви отримаєте повне уявлення про гру.
  3.      Додатковий транспорт. Кожен епізод поповнює автопарк гри. У вашому розпорядженні виявляться нові мотоцикли, розкішні автомобілі і навіть спецтехніка, в тому числі бойовий вертоліт і бронетранспортер. І не варто забувати про довгоочікувані стрибках з парашутом!
  4.      Розширений арсенал. Новий обріз, гранатомет, покращена снайперська гвинтівка, бомби-ліпучки - ці та інші види зброї поповнять ваш арсенал як в одиночній, так і в колективній грі.
  5.      Колективні битви. The Lost and Damned і The Ballad of Gay Tony додають у GTA IV нові види колективної гри.
  6.      Музика та ТБ! Нові телепередачі та пісні по радіо різноманітять ваше дозвілля в Ліберті Сіті.
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Grand Theft Auto Episodes From Liberty City (Rokstar Games)(Eng) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Grand Theft Auto Episodes From Liberty City (Rokstar Games)(Eng) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS