RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Grand Theft Auto: San Andreas (1C) (RUS) [...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Grand Theft Auto: San Andreas (1C) (RUS) [L]

 
http://f-rl.com/PictureProgram4/GrandTheftAutoSanAndreas.png
Рік випуску в Росії:  12 лютого 2010 р. (Локалізація)
Жанр: Action (Shooter) / Arcade / Racing (Cars / Motorcycles / Bicycles) / 3D / 3rd Person
Розробник: Rockstar North
Видавництво: 1C
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: не потрібна


Операційна система:
Microsoft® Windows® XP/Vista/7
Процесор: Intel Pentium IV/AMD Athlon XP (або краще)
Оперативна пам'ять: 1,5 Гб оперативної пам'яті
Відео-карта: 3D-видеоадаптер NVIDIA GeForce 6 з 256 Мб відеопам'яті або краще, сумісна з DIRECTX 9;
Аудіо-карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
Жорсткий диск: 4,7 Гб 
 

Пять років назад Карл Джонсон біг з Лос-сантоса (штат Сан-андреас) — міста злочинів, наркотиків і корупції, де навіть кінозірки і мільйонери вимушені будь-якими способами захищатися від вимагачів і бандитів.

Початок 1990-х років. Карл повертається додому. Його мати убита, сім'я розпалася, друзі потрапили в біду, а проти нього саме висунуте сфабриковане звинувачення у вбивстві. Щоб повернути близьких і відновити минулі зв'язки, Карл відправляється в небезпечне турне по Сан-андреасу: він повинен в що б те не стало завоювати вулиці міст штату.



[spoiler="Особливості ігри"]
Великий, ігровий світ, що детально пропрацював, — штат Сан-андреас, знаменитий трьома крупними містами, кожний з яких володіє неповторним стилем і визначними пам'ятками: Лос-сантос, Сан-фієрро і Лас-вентурас.
Елементи ролевої гри — можливість змінювати зовнішність головного героя: робити татуїровки, міняти одяг і зачіску; необхідність стежити за станом його здоров'я, зокрема, регулярно і правильно харчуватися, займатися спортом, щоб він зберігав хорошу фізичну форму; можливість розвивати деякі навики, наприклад стрілянина і водіння.
Більше сорока видів зброї — більярдний кий, кастети, палиці, бензопила, катана, автомати, кулемети, гранати, мініган і багато що інше. А також деякі досить незвичайні речі, які можна використовувати як зброї.
Близько двохсот різних транспортних засобів, якими можна управляти, зокрема велосипедів, автомобілів, мотоциклів, квадроцикли, катери, човни, вертоліт, літака і навіть комбайна.
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]




[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Grand Theft Auto: San Andreas (1C) (RUS) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Grand Theft Auto: San Andreas (1C) (RUS) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS