RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


High Noon [DVDRip]

 


Переклад: Професійний (двоголосий, закадровий), субтитри: відсутні
Формат: DVDRip, AVI, XVID, AC3
Країна: США, Lifetime Productions Inc.
Режисер: Пітер Маркл
Жанр: мелодрама, драма, кримінал, детектив
Тривалість: 01:27:33
Рік випуску: 2009
Розмір: 1,37 GB

У ролях: Chris Aanderson, Пітер Бенсон, Michele Bogdanow, Хаміш Бойд, Тому Кері, Олівія Ченг, Ешлі Чомік, Джанелл Купер, Емілі де Рейвін, Біськи Гугуше

Опис: Лейтенант Фібі МакНамара веде переговори із злочинцями і терористами, що захопили заручників. Вона розумна, красива і рішуча. Вона - один з кращих парламентерів в Нью-Йорку. На рахунку лейтенанта сотні врятованих заручників.

Але, виїхавши на черговий виклик, МакНамара навіть уявити собі не могла, що нова справа виявиться найскладнішою в її практиці. Адже цього разу терорист висуває єдину вимогу - смерть лейтенанта МакНамари в обмін на життя заручників.

Відео: 704x384 (1.83:1), 25 fps, XVID MPEG-4 ~1653 kbps avg, 0.24 bit/pixel
Аудіо Rus: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~384.00 kbps avg
Аудіо Eng: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 2/0 (L,R) ch, ~192.00 kbps avg

[spoiler="Скріншоти"]




[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру High Noon [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу High Noon [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS