RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Homefront (2011) [Rip,RUS]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Homefront (2011) [Rip,RUS]

 


Рік випуску:
2011
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Digital Extremes
Видавець: THQ
Платформа: PC
Тип видання: Rip
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Ушита

Системні вимоги:
Рекомендовані системні вимоги
ОС (операційна система): Microsoft Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP1) / Windows 7
Процесор: Intel Core 2 Quad@2.0 GHz / AMD Phenom II X4@2.2 GHz
Оперативна пам'ять: 3 Gb
Жорсткий диск: 10 Gb вільно
Відео пам'ять: 512 Mb
Відео карта: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4850
Звукова карта: сумісна з DirectX
DirectX: 9 / 10

Опис: Homefront - сюжетно-орієнтована кінематографічний бойовик, в якому сценарій грає важливу роль. У роботі над сюжетом гри брали участь відомий голлівудський сценарист Джон Міліус («Апокаліпсис сьогодні», «Червоний світанок») і колишній співробітник американської розвідки. Автори придумали реалістичний геополітичний сценарій, згідно з яким до 2025 року економіка США буде остаточно знищена другою хвилею кризи, а набрала політичної та військової могутності Нова Корея (утворилася в результаті об'єднання північної та південної Корей) підірве над ослабленими Штатами ядерний боєзаряд і окуповує захід країни. Народ Америки, який втратив регулярної армії, але не зламаний, продовжить боротися із загарбниками, ведучи проти них безкомпромісну партизанську війну. Їх головне завдання - підняти повстання в Сан-Франциско, який став базою окупаційних сил.

Головний герой Homefront, професійний льотчик - волею випадку стає одним з повстанців. І тепер йому доведеться пройти вогонь, воду і мідні труби (тобто багато бігати і стріляти, пілотувати вертоліт і танк, влаштовувати диверсії і підривати ворожі об'єкти) і максимально наблизити годину перемоги!

[spoiler="Особливості Rip"]
Встановиться скрізь, де є 1ГБ ОЗУ
Відео не чіпали \ видалений мультиплеєр
Ексклюзивний інсталятор за принципом "Встанови і грай"
Установка дод ПЗ (DirectX, Microsoft Visual C + +, PhysX)
Запуск з ярлика на робочому столі

© RePack & by TiIiMuRkA / RG Packers
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Homefront (2011) [Rip,RUS] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Homefront (2011) [Rip,RUS], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS