RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Homefront (Акелла/2011/ENG/RUS/MULTI9) [DL...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Homefront (Акелла/2011/ENG/RUS/MULTI9) [DL]

 


Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Kaos Studios
Видавництво: Акелла
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська (MULTI9)
Мова озвучення: Англійська / Російська
Таблетка: Відсутня

Системні вимоги:
Мінімальні:
ОС: Windows XP, Windows Vista або Windows 7
Процесор: Intel Pentium Core 2 Duo 2,4 Ггц або AMD Athlon X2 2,8 Ггц
Оперативна пам'ять: 2 ГБ
Жорсткий диск: 10 ГБ вільного місця
Відеокарта: з 256 МБ відеопам'яті, сумісна з Shader Model 3.0, NVIDIA Geforce 7900gs або ATI Radeon 1900xt
Звукова карта: Сумісна з 9 DIRECTX
Directx: 9

Рекомендовані:

ОС: Windows Vista/7
Процесор: Intel Core 2 Quad @ 2.0 Ghz / AMD Phenom II X4 @ 2.2 Ghz
Оперативна пам'ять: 3 Gb
Жорсткий диск: 10 Gb вільного місця
Відео пам'ять: 512 Mb
Відео карта: nvidia Geforce GTX 260 / ATI Radeon HD 4850
Звукова карта: Сумісна з 10 DIRECTX
DIRECTX: 10

Опис: Homefront - сюжетно-орієнтований кінематографічний бойовик, в якому сценарій грає важливу роль. У роботі над сюжетом гри брали участь відомий голлівудський сценарист Джон Міліус («Апокаліпсис сьогодні», «Червоний світанок») і колишній співробітник американської розвідки. Автори придумали реалістичний геополітичний сценарій, згідно якому до 2025 року економіка США буде остаточно знищена другою хвилею кризи, а що набрала політичної і військової потужності Нова Корея (що утворилася в результаті об'єднання північного і південного Корів) висадить над ослабленими Штатами ядерний боєзаряд і окупує захід країни. Народ Америки, що позбувся регулярній армії, але не зломлений, продовжить битися із загарбниками, ведучи проти них безкомпромісну партизанську війну. Їх головне завдання - підняти повстання до Сан-Франциско, який став базою окупаційних сил.
Головний герой Homefront, професійний льотчик - волею випадку стає одним з повстанців. І тепер йому належить пройти вогонь, воду і мідні труби (тобто багато бігати і стріляти, пілотувати вертоліт і танк, влаштовувати диверсії і висаджувати ворожі об'єкти) і максимально наблизити годину перемоги!

[spoiler="Особливості гри:"]
* Кінематографічний бойовик з незвичайним сюжетом - американці тут не браві вояки, що героїчно несуть демократію в чужі держави, а захисники своєї власної напівзруйнованої країни.
* Реалістичне оточення і достовірно передана атмосфера боїв в захоплених ворогами містах Америки.
* Футуристичне озброєння і техніка, які були створені по секретних кресленнях, отриманих розробниками з Пентагону.
* Смертоносні дрони - керовані по радіо пристрої розміром з іграшку, службовці ефективним засобом знищення супротивників.
* Унікальна технологія Drama Engine, яка змінює ігровий сценарій залежно від дій гравця, - з нею Ви завжди будете в епіцентрі подій.
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Homefront (Акелла/2011/ENG/RUS/MULTI9) [DL] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Homefront (Акелла/2011/ENG/RUS/MULTI9) [DL], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS