RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Just Cause 2 (2010/RUS/ENG) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Just Cause 2 (2010/RUS/ENG) [L]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / Arcade / Racing (Cars / Helicopter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Avalanche Studios
Видавництво: Eidos Interactive
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російська, англійська
Мова озвучення: російська, англійська
Таблетка: присутня

Опис:
Відчайдушний герой-одинак повернувся, щоб знов потрясти прогнилий корупційний режим! Після блискуче виконаної роботи по наведенню «демократичного» ладу справжній мачо Ріко Родрігез вирішив відірватися за повною програмою. Текила, пляжі, красуні в бікіні - що ще потрібне утомленому, але задоволеному героєві? Але довгої відпустки не вийшло. Колишній бос поспішив сховатися на тропічному острові Панау, прихопивши з собою чималу суму казенних грошей. Зрадник сховався під тепле крильце місцевого диктатора, а значить, настав час «банановій революції»! Доведеться відшукати і приблизно покарати негідника, а заразом і непогано розважитися в атмосфері загального хаосу. Перестрілки, гонитва, стрибки з парашутом, угін автомобілів і військової техніки - Ріко готовий до будь-якої, навіть найнебезпечнішій ситуації. До його послуг - значний арсенал стрілецької зброї. Він здатний виконати найефектніші трюки, аж до захоплення вертольота, що летить! В порівнянні з першою частиною, в грі стало куди більше зброї і спорядження.

Мінімальні системні вимоги:
* ОС: Windows Vista / Windows 7;
* Процесор: AMD Athlon 64 X2 4200 / Intel Pentium D 3ghz;
* Відеокарта: NVIDIA Geforce 8800 Series / ATI Radeon HD 2600 Pro з 256 MB пам'яті;
* Оперативна пам'ять: 2 GB;
* 10 гігабайт вільного місця на жорсткому диску;
* Інтернет-з'єднання для активації гри;
* Підтримка геймпада для Xbox 360 присутня.

Системні вимоги, що рекомендуються:
* ОС: Windows Vista / Windows 7;
* Процесор: Intel Core 2 Duo 2.6ghz / AMD Phenom X3 2.4ghz;
* Відеокарта: NVIDIA Geforce GTS 250 / ATI Radeon HD 5750 з 512 MB пам'яті;
* Оперативна пам'ять: 3 GB;
* 10 гігабайт вільного місця на жорсткому диску;
* Інтернет-з'єднання для активації гри;
* Підтримка геймпада для Xbox 360 присутня.

[spoiler="Особливості гри"]
*Гра надасть вам необмежену свободу дій, тобто можна влаштувати локальний апокаліпсис або ж відправитися в подорож і помилуватися місцевою красою (мається на увазі природа).
*Вибравши перший варіант, ви отримаєте перестрілки, гонитву, стрибки з парашутом, угін транспорту і інші не зовсім законні радощі.
*Арсенал агента розширений і оновлений до непристойності, кількість різноманітного спорядження збільшилася у декілька разів.
*Окремого слова удостоюються ті трюки, яким Ріко навчився, знаходячись у вимушеній відпустці - тепер він здатний захопити вертоліт нальоту.
*Щодо автопарку, то і тут є можливість вибору - асортимент засобів пересування не обмежується цивільними авто, можна приватизовувати і військову техніку. Все наявні транспортні засоби піддаються апгрейду, для чого є більше двох тисяч деталей.[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]


 
 
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Just Cause 2 (2010/RUS/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Just Cause 2 (2010/RUS/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS