RSS
 

FreeRelease » Файли » Демо версії ігор» Kane & Lynch 2: Dog Days (2010) [DEMO][RUS...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Kane & Lynch 2: Dog Days (2010) [DEMO][RUS][Новый Диск]

 


Рік випуску:
2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: IO Interactive
Видавництво: Eidos
Тип видання: демо версія \ ліцензія \ steam
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:

      Операційна система: Windows XP / Windows Vista / Windows 7;
      Процесор: Pentium 4 / AMD Athlon X2;
      Оперативна пам'ять: 1GB для Windows ® XP (2 Гб Vista/W7);
      Відеокарта: NVIDIA ® GeForce ® 7800 GT 512 MB RAM;
      Жорсткий диск: 1,5 ГБ вільного місця на жорсткому диску;


Опис:
      Брудні вулиці Шанхая - відмінне містечко, щоб забути про криваве чаді. Десять баксів, дівчинка під боком, і ти король світу. Але коли приїздить старий друг, все це ні чорта не значить. І пристрасть як полювання посидіти, згадати колишні деньки - але на горизонті нові проблеми. А ось вирішувати їх доведеться по-старому. Адже коли покидьки затискають в кут, так і тягне дістати дробовик і влаштувати всім навколо криваву бійню!

      Парочка найжорстокіших і безбашенних вбивць за всю історію відеоігор повертається! Кейн і Лінч розкажуть нову історію з вибухами, ураганної стріляниною і густими потоками крові. Неймовірний реалізм жорстоких подій перенесе вас в кам'яні джунглі. Тут небезпечніша, ніж в будь-якому гетто, але ці зловісні герої - досвідчені хижаки. Своя шкура дорожче, ніж життя місцевих верховодів. Краще відправити на той світ ціле місто, ніж дозволити кому-то уникнути відплати. Коли вони зустрінуться, світ навколо звалиться. Готуйтеся - Кейн і Лінч вже близько. І вони готові вбивати.

[spoiler="Установка "]

1. Встановіть Steam і створіть акаунт. Запустіть Steam
2. За ідеєю праворуч відразу буде реклама про доступну демо версію. Клацніть на неї і почніть скачувати. Або зійдіть до стім трохи вниз повзунком до розділу "Демо-Версії" і там відразу побачите справа.
 
На крайній випадок для початку установки можна скористатися прямою посиланням на сйте стім (там натиснути на зеленій віконце "Install Demo").
3. Коли почне викачувати інформацію (прошу перейти в Мої Ігри і побачите процес завантаження) - вийдіть з стім.

4. Змонтуйте образ і скопіюйте його вміст (папку kane & lynch 2 - dog days demo) в теку зі встановленим стім: ...Steam / steamapps / common / (погоджуєтесь із заміною файлів якщо виникне таке питання).
5. Знову запускаєте Steam, піде перевірка скопійованого контенту, чекаєте пару хвилин або більше (якщо щось докачаєте при оновленні версії гри) і грайте.

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Kane & Lynch 2: Dog Days (2010) [DEMO][RUS][Новый Диск] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Kane & Lynch 2: Dog Days (2010) [DEMO][RUS][Новый Диск], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS