RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Карате кід / The Karate Kid (2010) DVDRip ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Карате кід / The Karate Kid (2010) DVDRip [uk, ru]

 


Жанр: Бойовик, Драма, Сімейний, Спортивний
Країна: Китай, США
Тривалість: 02:14:18
Кіностудія / кінокомпанія: Columbia Pictures - Sony Pictures Studios
Режисер: Харальд Цварт
Продюсер: Джада Пінкетт-Сміт, Уілл Сміт
Актори: Джекі Чан, Тараджи П. Хенсон, Джейден Сміт, Венвен Хан, Ченвей Ванг

Рейтинг PG - Рекомендована присутність батьків

Сюжет:
В одній зі шкіл з'являється новачок - тінейджер на ім'я Деніел. Він прибув з східного узбережжя разом зі своєю матір'ю. Нелегко завести друзів на новому місці, де ти не знаєш нікого, а тим більше в школі, де керує жорстока банда каратистів.

Незважаючи на свій юний вік, члени банди дуже небезпечні. Вони називають себе Кобра і жорстоко «жалять» кожного, хто їм не довподоби. До їхнього списку потрапляє й Деніел після того, як він знайомиться з колишньою дівчиною ватажка Кобри. Кобри б'ють новачка. Деніел жадає помсти і водночас хоче справити враження на свою нову дівчину. Він звертається до майстра східних єдиноборств Мійагі з проханням навчити його карате ...

Якість: DVDRip
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720х304
бітрейт: ~1600 кб/с

Аудіо # 1:
мова: українська
переклад: професійний дубльований
кодек: AC3 2.0
бітрейт: ~192 кб/с

Аудіо # 2:
мова: російська
переклад: професійний дубльований
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 384 кб/с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Карате кід / The Karate Kid (2010) DVDRip [uk, ru] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Карате кід / The Karate Kid (2010) DVDRip [uk, ru], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS