RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Кен Парк / Ken Park [2002/DVDrip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Кен Парк / Ken Park [2002/DVDrip]

 


Рік випуску:
2002
Країна: США, Франція, Нідерланди
Жанр: для дорослих, драма
Тривалість: 96 хв.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий)
Режисер: Ларрі Кларк, Едвард Лакме
Продюсер: Кеес Касандер, Жан-Луї пьела, Олів'є Бремон
Сценарій: Хармоні Корін, Ларрі Кларк
У ролях: Адам Чаббак, Джеймс Баллард, Сет Грей, Едді Деніелс, Зара Макдауелл, Маїв Куїнлен, Стефен Джассем, Уейд Уїльямс, Тіффані Лімос, Хуліо Оскар Мечосо

Опис: Перший фільм Ларрі Кларка «Дітки»розповідав про таємний світ дітей, куди немає входу батькам. У «Кен Парку» ми входимо у будинки чотирьох родин і зустрічаємося з батьками. "Кен Парк» - це історія підлітків і їх батьків у Візалія, штат Каліфорнія: містечку, що загубилося між Лос-Анджелесом і Фресно. Фільм розповідає про життя друзів дитинства - трьох хлопців і однієї дівчини - і їх батьків. Всі маски зняті - вас очікує коктейль із насильства, сексу, ненависті, любові і шокуючих сцен.

[spoiler="Якість: DVDRip"]
Формат: AVI
Відео кодек: DivX
Аудіо кодек: MP3
Відео: 640x352 (1.82:1), 25 fps, DivX Codec 5.05 Tahanea ~ 939 kbps avg, 0.17 bit / pixel
Аудіо: 44.100 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~ 128.00 kbps avg
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic picpicpicpicpicpic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Кен Парк / Ken Park [2002/DVDrip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Кен Парк / Ken Park [2002/DVDrip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS