RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Киллеры / Killers / Кіллери [2010][TeleSyn...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Киллеры / Killers / Кіллери [2010][TeleSynch]

 


Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: бойовик, трилер, комедія
Тривалість: 1:33:12
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Режисер
: Роберт Лукетіч

У ролях: Ештон Катчер, Кетрін Хайгл, Том Селлек, Кетрін О'Хара, Кетрін Уіннік, Кевін Суссман, Ліза Енн Уолтер, Кейсі Уілсон, Роб Ріггл, Мартін Мулла

Опис: Спенсер був безжальним найманим вбивцею, грозою світового тероризму і перестав ним бути, коли зустрів Джен в ліфті курортного готелю ... Через три роки вони - звичайна ідеальна молода пара, що проживає в американському передмісті. Але їхньому безтурботному життю приходить кінець, коли за голову Спенсера оголошують нагороду в $20 млн, і всі глибоко законспіровані професіонали-кілери починають за ним полювання. Чи зуміють герої «вгадати» вбивць серед своїх сусідів, колег, знайомих і друзів, щоб вціліти?

Якість: TeleSynch
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: 720x288 (2.50:1), 25 fps, XviD build 50 ~ 1894 kbps avg, 0.36 bit / pixel
Аудіо: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 2 / 0 (L, R) ch, ~ 192 kbps

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Киллеры / Killers / Кіллери [2010][TeleSynch] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Киллеры / Killers / Кіллери [2010][TeleSynch], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS