RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» King Arthur.The Role-Playing Wargame And T...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


King Arthur.The Role-Playing Wargame And The Druids.v 1.05 (2009/2011) [RePack,RUS/ENG]

 

Жанр: Strategy (Real-time / Turn-based) / 3D
Мультиплеєр: (2) LAN, Internet
Розробник: Neocore Games
Видавець: Neocore Games
Видавець в Росії: N / A / n / a
Локалізатор: Panzer
Тип видання: Repack (Ліцензії)
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Ушита (SKiDROW.v 1.05)

Системні вимоги:
Операційна система: XP, Vista, 7
Процесор: Pentium 4 - 3,2 ГГц або Athlon 3500 +
Оперативної пам'яті: 1000 Мб / 1500 Мб
Вільного місця на жорсткому диску: для установки 21828 Мб, після 12541 Мб
Відеокарта: GeForce 6600 або Radeon х700
Файлова система: NTFS
Важливо: перед установкою відключаємо Антивірус і Файрвол

Короткий опис:
«Ласкаво просимо в епоху лицарів та замків! Вам визначено стати легендарним воїном - королем Артуром, сином Утера Пендрагона, обранцем долі і майбутнім правителем Британії ».
Виконайте своє призначення - зберіть лицарів за Круглим Столом і об'єднайте з їх допомогою виснажену війною країну. Під вашим командуванням вони зроблять безліч подвигів, приймуть участь у боях і пошуках артефактів, стануть могутніми й відданими героями королівства. Ви побудуєте величний Камелот, звідки будете правити всією Британією. Але пам'ятайте: великого короля скрізь підстерігають вороги, серед яких є і люди, і потойбічні сили. Вони спробують захопити владу і знищити вас. Будьте готові відправити у битву свою грізну армію, щоб захистити королівство і престол. Результат протистояння визначить майбутнє країни. Доля Британії тепер у ваших руках!

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру King Arthur.The Role-Playing Wargame And The Druids.v 1.05 (2009/2011) [RePack,RUS/ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу King Arthur.The Role-Playing Wargame And The Druids.v 1.05 (2009/2011) [RePack,RUS/ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS