RSS
 

FreeRelease » Файли » Детиктиви» Кодекс злодія / The Code / Thick as Thieve...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Кодекс злодія / The Code / Thick as Thieves (2009) BDRip Ukr/Eng

 


Жанр:
Кримінал
Країна: Німеччина, США

5.9 (9224 голосів)

Кіностудія / кінокомпанія: Nu Image Films
Режисер: Мімі Ледер / Mimi Leder
Актори: Морган Фріман, Антоніо Бандерас, Рада Мітчел, Роберт Форстер, Раде Шербеджія, Майкл Хейден, Марсель Юрес, Гарі Вернтц, Велізaр Бінев, Ентоні Бірн

Сюжет:
Літній злодій, що спеціалізується на крадіжці коштовностей, бере в напарники менш досвідченого колегу, щоб зробити грандіозне пограбування (мова піде про знамениті яйця Фаберже) за рахунок сплати боргу російської мафії.


Тривалість: 1:43:28
Якість: BDRip
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720 х 304
бітрейт: 1973 кб/с

Аудіо # 1:
мова: українська
переклад: багатоголосий закадровий
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 448 кб/с

Аудіо # 2:
мова: англійська
переклад: оригінал
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 448 кб/с

[spiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Кодекс злодія / The Code / Thick as Thieves (2009) BDRip Ukr/Eng або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Кодекс злодія / The Code / Thick as Thieves (2009) BDRip Ukr/Eng, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS