RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Детиктиви

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (2440) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews



ПРО фільм:
Головний герой в один прекрасний день виявляє на сайті з розшуку зниклих дітей власне фото. Оговтавшись від шоку, він розуміє, що батьки викрали його і виростили як власної дитини. Юнак починає розслідування, яке, у підсумку, перетворюється в ланцюг жорстоких і місцями смертельно небезпечних подій.

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (1617) | Коментарі: (0) | 11.11.16
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Перед самим закриттям в банк уривається дві групи грабіжників. Відвідувачі та працівники банку виявляються між двох вогнів. Один з відвідувачів намагається примирити представників двох кримінальних груп - адже це єдиний шанс вижити для тих хто опинився в банку, а для нього шанс справити враження на дівчину-касира, у яку він закохався з першого погляду. Поступово наш герой розуміє, що схоже, все крім нього виявилися в цьому банку на момент пограбування не випадково...

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (953) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Психологічний трилер лауреата премії "Оскар" Андреа Арнольд , одна з найуспішніших британських картин останнього часу, знята під заступництвом студії Ларса Фон Трієра "Zentropa".
Джекі працює оператором у службі "Міський Очей" і таємно спостерігає за чужими життями. Вдень і вночі десятки камер, розвішаних по всьому неблагополучним кварталах Глазго, постійно стежать за нічого не підозрюють громадянами і потенційними порушниками. У разі небезпечної ситуації або злочини, Кейт потрібно негайно повідомити в поліцію.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1384) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: "Захист Красіна-3" - продовження кінороману про роботу Олега Красіна - справжнього профі у небезпечній справі захисту свідків. У нових серіях Красін, який звільнився з міліції через розбіжності з новим начальником, і працює в службі безпеки великого банку, виявляється втягнутим у справу про розкрадання грошей з будівництва греблі.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (712) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: Головні герої картини - Андрій Андрійович та Олег Борисович полковники у відставці. Один очолював місцеве КДБ, інший - міліцією. Проте прийшов час піти на заслужений відпочинок і передати справу всього життя молодим. Але розмірене життя не доля сильних. Подія в місті жорстоке вбивство відомого бізнесмена, бездіяльність сучасних спецслужб змушує їх пригадати молодість, навички оперативної служби та... оголосити війну місцевому криміналітету.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (714) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: Турбота про безпеку вітчизни постійно змушує Гната Барабанова ризикувати якщо не власним життям, то своєю кар'єрою і професійною репутацією.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (777) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: Буба Мабрі, легковірний приватний детектив, стає підозрюваним у вбивстві репортера однієї бульварної газети, будучи найнятим, щоб вести спостереження за однією таємничою знаменитістю...

Нд
09
жовт.

2011 р.

Переглядів: (895) | Коментарі: (0) | 11.10.09
Автор: allgamenews



Опис: Леонід Вісників, співробітник Оперативно-розшукового бюро, втрачає все. Від нього йде дружина, забираючи дитину, в підлаштований засідці гинуть його товариші. І в загибелі колег, і у вбивстві ключового свідка підозрюють саме його.

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (933) | Коментарі: (0) | 11.10.02
Автор: allgamenews



Про фільм: Переживання після розлучення для Мері Ки посилюються чергою дивних дзвінків від таємничої незнайомки. Скоро їй починає здаватися, що хтось проникає у будинок без її відома. Але найжахливіше відбувається, коли Мері розуміє, що цей хтось дзвонить з минулого.

Ср
11
серп.

2010 р.

Переглядів: (806) | Коментарі: (0) | 10.08.11
Автор: allgamenews

   

Рік випуску: 2010
Країна: США
Жанр: фентезі, детектив, ...
Тривалість: 89 хв.
Переклад: Професійне (двоголосий)
Режисер: Рейчел Голденберг
Продюсер: Пол Бейлс, Стівен Фіске, Девід Майкл Летт
Сценарій: Пол Бейлс
Оператор: О.Ф. Сільвер
Композитор: Кріс Ріденауа

Опис:
Динозаври повернулися! Раптово на Землі знову з'явилися гігантські монстра, що населяли планету мільйони років тому. Для них світова цівілізація жалюгідній мурашнік, велічезні будівлі сірнікові коробки. Люди безсіло спостерігають, як під масивною лапами древніх тітанів гине цівілізація. Світ вже ніколи не буде колішнім, і у людства немає майбутнього.


1-10 11-14
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com