RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Conflict: Секретные операции (2008/RUS) [R...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Conflict: Секретные операции (2008/RUS) [Repack]

 


Рік випуску: 2008
Розробник: Pivotal Games
Видавець: Eidos Interactive
Видавець в Росії: 1С
Жанр: Action (Shooter), 3d, 1st Person
Тип видання: Repack
Дата виходу: 8 лютого 2008 р
Дата виходу в Росії: 22 лютого 2008 р
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Вшита

Опис: Двом агентам ЦРУ (за відсутності реального напарника його роль виконає комп'ютер) належить об'їхати земну кулю, щоб на світовій політичній арені запанував закон і порядок. Безкомпромісним борцям за демократію доведеться знайти і знешкоджувати ядерну зброю, яка новий уряд Венесуели складними шляхами придбав у африканського діамантового короля, щоб загрожувати Об'єднанимПри всій зовнішній простоті сюжету дія гри розгортається нестримно і непередбачувано. Детальність відтворення безлічі різноманітних локацій, велика частина яких відповідає реальним географічним об'єктам, а також фантазія творців гри, що приділили особливу увагу візуальним і графічним ефектам, а також розробці штучного інтелекту, здивують навіть досвідчених.  націям. Потім вони відправляться до Руанди, щоб знайти постачальника і напасти на слід виробника урану, який є божевільним професором, що перебуває на службі у впливового боса російської мафії.

Системні вимоги:
# Операційна система: Windows XP/Windows Vista (потрібні права адміністратора) /Windows 7
# Процесор: Pentium 4 2 Ггц або еквівалентний Athlon XP
# Оперативна пам'ять: 1024 МБ
# Відеокарта Direct X 9.0c 128 МБ з повною підтримкою Shader 3.0
# Звукова карта, сумісна з Direct X 9.0c
# Жорсткий диск: 6 ГБ вільного місця на диску

[spoiler="Особливості гри"]
# Режим сумісного проходження одиночної компанії для двох користувачів, одночасна парна гра в мультіплєєре, а також безліч інших варіантів організації ігрового процесу.
# Величезний вибір пропонованих кампаній і місій, що визначають розвиток основної інтриги, що надає гравцеві свободу вибору.
# Штучний інтелект ворогів, що пропрацював.
# Реалістична взаємодія з предметами і руйноване оточення.
# Новітнє технологічне оснащення бійців: могутня оптика і мікрокамери, системи супутникової навігації і спостереження.
[/spoiler]
[spoiler="Особливості ріпака"]
# За основу взята російська ліцензія
# Нічого не вирізано / не перекодовано в менший бітрейт
# Для розпаковування необхідно 1гб ОЗУ
# Час встановлення - 20 хвилин
# Встановлення дод. ПЗ: DirectX, VcRedist, OpenAL
# Автор Spieler
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]






[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Conflict: Секретные операции (2008/RUS) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Conflict: Секретные операции (2008/RUS) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS