RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Лузеры / The Losers / Лузери [2010][HDRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Лузеры / The Losers / Лузери [2010][HDRip]

 


Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: бойовик, трилер, пригоди, кримінал, детектив
Тривалість: 97 хв.
Переклад: Професійний (двоголосий)
Режисер: Сільвен Уайт
Продюсер: Стюарт М. Бессер, Крістоф Фіссер, Керрі Фостер, ...
Сценарій: Пітер Берг, Джеймс Вандербілт, Andy Diggle
Бюджет: $25 млн
Прем'єра в світі: 22 квітня 2010

PG-13-Дітям до 13 років перегляд не бажаний
Світовий рейтинг: IMDB 6.60 (6585)

Семпл:


У ролях:
Джеффрі Дін Морган, Зої Салдана, Кріс Еванс, Ідріс Ельба, Коламбус Шорт, Оскар Хаенада, Джейсон Патрік, Холт МакКеллані, Пітер Макдіссі, Пітер Френсіс Джей

Опис: «Лузери» божевільний екшн про зраду й помсту, що розповідає про членів елітного загону спеціального призначення, яких відправили в джунглі Болівії. Їм поставили завдання «знайти і знищити», але на місці з'ясовується, що команду Клея, Дженсена, Рока, Пучай і Кугар підставили, і вони потрапили під перехресний вогонь двох протиборчих таборів. Смертельна протистояння було спровоковано зсередини могутнім ворогом, про який відомо лише одне: його ім'я Макс. Вирішивши зіграти на тому, що вони вважаються загиблими, члени загону йдуть у глибоке підпілля і складають небезпечний план з відновлення своєї репутації та зведення рахунків з Максом. До них приєднується загадкова Аїша красуня-агент, що працює за завданням, але цілком здатна внести корективи в заданий зверху план. У перервах між розбірками один з одним їм необхідно завжди залишатися на крок попереду роз'їжджали по всьому світу Макса нещадного негідника, що має намір втягти світ у нову високотехнологічну світову війну лише заради власної вигоди. Якщо вони зможуть перемогти Макса й одночасно врятувати світ, це буде справжньою удачею для команди, відомої тепер як лузери.

Якість відео: HDRip [ BDRip 720]
Формат відео: AVI
Відео: XviD, 720x304, 2.35:1, 23.976 fps, XviD build 50 ~ 1620 kbps
Аудіо: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3 / 2 (L, C, R, l, r) + LFE ch, ~ 384 kbps avg


[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

[spoiler="Відео"]







[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Лузеры / The Losers / Лузери [2010][HDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Лузеры / The Losers / Лузери [2010][HDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS