RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim [2009/E...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim [2009/ENG] [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3d
Розробник: 1с: Ino-co
Видавництво: Paradox Interactive
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка: присутня

Системні вимоги:

> Операційна система: Windows XP / Vista
> Процесор: Pentium® 4 2 Ггц або аналогічний Athlon® 64
> Оперативна пам'ять: 1 Гб
>Місце на жорсткому диску: 4 Гб
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: 3D-видеоадаптер з пам'яттю 256 Mб, сумісний з Directx® 9.0c (Geforce 6800gt)

Опис: Продовження і розвиток кращих традицій прекрасної Majesty! Друга частина знаменитої фэнтези-стратегии дбайливо переносить всі ключові моменти попередниці на сучасний технологічний рівень, зберігаючи при цьому неповторну атмосферу і неперевершений фірмовий гумор Majesty.
Кожен мешканець миру Majesty 2 володіє унікальною зовнішністю і манерою поведінки. Герої можуть об'єднуватися в партії, будувати один одному підступи і з часом переходити в престижніший клас, а різноманітні монстри без утруднення діють згідно своїм бажанням. Король-гравець може варіювати ступінь особистої участі в тому, що відбувається на території держави: на панель управління винесений регулятор, що дозволяє прискорювати або ж уповільнювати хід подій. Спеціальна система нагород стимулює гравця уважніше стежити за підданими і перетворює рутинну роботу казкового повелителя на цікаве заняття. 

[spoiler="Особливості гри"]
• Нові прапори: раніше, в першій частині Majesty, гравець міг управляти персонажами шляхом установки двох прапорів - "прапора атаки" і "прапора дослідження". У Majesty 2 до цих двох прапорів контролю додається два нових - "прапор захисту" і "прапор страху".
• Нова система формування партій героїв: на відміну від першої Majesty, в Majesty 2 гравець сам може формувати партії героїв, включаючи в них учасників різних класів.
• Новий движок, графіка, фізика миру: гра Majesty 2 створюється на основі технології Gem3, що ліцензіює у компанії Best Way.
• Розвинена система многопользовательськой гри через інтернет і в локальних мережах.
• Сумісність рас і віросповідань: у Majesty 2 відсутня тотальна несумісність деяких рас і представників різних конфесій.
• Можливість призначення після кожної місії одного з героїв "Лордом" і використання його в подальшому проходженні гри.[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim [2009/ENG] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim [2009/ENG] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS