RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Мародер / Man of Prey (2009/RUS/BUKA) [Rep...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Мародер / Man of Prey (2009/RUS/BUKA) [Repack] від R.G. PlayBay

 


Рік випуску: 2009
Жанр: SPM / Strategy / 3d
Розробник: Apeiron
Видавець в Росії: Buka Entertainment
Платформа: РС
Мова: російський
Тип видання: Repack
Таблетка: емуляція, тільки для Windows 7

Системні вимоги:

    * Операційна система : Microsoft Windows 2000/xp/vista
    * Процесор : Intel 2 Ghz або аналогічний AMD
    * Оперативна пам'ять : 1024 Мб
    * Відео : DIRECTX 9.0-сумісна відео-карта, класу Geforce 6600, ATI X1300 або вище
    * Вільне місце на диску : 4 Гб
    * Звук : DIRECTX 9-сумісна звукова карта
    * CD-ROM : DVD-ROM
    * Додаткове ПО : DIRECTX 9
    * Управління : Клавіатура, миша 

Опис:
Гра Мародер - це нова тактична стратегія від студії Апейрон з використанням фірмової механіки SPM і елементами РПГ. Сюжет гри створений по мотивах книги Беркема аль Атомі «Мародер».
У країні прийшли до влади проамериканські сили і до Росії були введені американські «миротворці» для «наведення ладу і остаточного проголошення демократії». На ділі ж, іноземців цікавили лише природні ресурси. Підтримка порядку і благополуччя цивільного населення не входила в завдання військового контингенту. Після самороспуська органів управління, військових і міліції велика частина населення провінційного уральського містечка «Тридцятки» загрузнула в кровопролитній громадянській війні.
Гравець виступає в ролі мародера Ахмета, якому належить вижити в ситуації, що склалася. Почавши гру з двостволкою і купкою патронів, гравцеві належить зібрати «сім'ю» (загін від одного до чотирьох чоловік), озброїти її і вижити в умовах постійної війни «всіх проти всіх».

[spoiler="Особливості Repack'a"]
    * Залишений оригінальний інсталятор.
    * Прибрано: DIRECTX.
    * Таблетка: Емуляція. Мініобраз в комплекті. (поки що запускається тільки під Windows 7!)pic[/spoiler]

[spoiler="Особливості гри"]
Нова гра студії Апейрон з використанням фірмової механіки Smart Pause Mode, що раніше використалася в таких проектах як Бригада Е5: Новий Альянс і серії ігор 7.62.
Унікальний сеттінг книги Беркема аль Атомі «Мародер». Громадянська війна на території Росії на тлі розграбування країни силами західних «миротворців».
Беркем аль Атомі бере участь в створенні гри як сценарист і автор ігрових діалогів.
Повноцінна РПГ-система розвитку персонажів в загоні.
Маленьке уральське містечко - різноманітні локації для дослідження і «мародерства» (руїни міста, уральські ліси, військові бази і підземні бункери), гнучка система кастомізациі зброї за допомогою аттачей і модифікацій, а також різноманіття спорядження і інших предметів для продажу і обміну.
Багаті тактичні можливості і різноманітність представлених ситуацій - оборона з використанням стаціонарних знарядь, штурм будівель, нічні місії, бойові дії на відкритих просторах і в закритих приміщеннях.[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Мародер / Man of Prey (2009/RUS/BUKA) [Repack] від R.G. PlayBay або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Мародер / Man of Prey (2009/RUS/BUKA) [Repack] від R.G. PlayBay, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS