RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Mass Effect 2 (2010) [Multi 5][L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Mass Effect 2 (2010) [Multi 5][L]

 

Рік випуску: 2010
Жанр: RPG / 3d / 3rd Person
Розробник: Bioware
Видавець: Electronic Arts
Видавець в Росії: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова Інтерфейсу: англійська
Таблетка: Присутня

Опис:
Дія другої частини епічної саги Mass Effect відбувається через два роки після подій оригінальної гри. Зав'язкою сюжету служить інтрига із зникненням людських колоній - розгадка цієї таємниці веде до нових космічних пригод. Розробники удосконалили практично кожен елемент гри: від графіки і анімації до бойової моделі і штучного інтелекту. Зокрема, вони приділили пильну увагу другорядним планетам, які герой може досліджувати по дорозі до основної мети. У оригінальній Mass Effect на них було відверте нудно, але тепер ситуація змінилася.

Мінімальні системні вимоги:
Процесор: Intel Core 2 Duo 1.8ггц або аналог від AMD
Пам'ять: 1гб для Windows XP / 2гб для Windows Vista і Windows 7
Відео: 256мб (з підтримкою шейдеров 3.0)
Підтримувані чіпсети: NVIDIA Geforce 6800 / ATI Radeon X1600 Pro
Жорсткий диск: 15гб
ОС: Windows XP Sp3/ Windows Vista Sp1/ Windows 7
Звук: DIRECTX 9.0c-совместимая звукова карта
DIRECTX: DIRECTX 9.0c від серпня 2008 (включено)
Введення: Клавіатура/Миша

Рекомендовані системні вимоги:
Процесор: Intel Core 2 Duo 2.6ггц або аналог від AMD
Пам'ять: 2гб
Відео: ATI Radeon HD 2900 XT, NVIDIA Geforce 8800gt
Звук: DIRECTX 9.0c-совместимая звукова карта
DIRECTX: DIRECTX 9.0c від серпня 2008 (включено)
ОС: Windows XP Sp3/ Windows Vista Sp1/ Windows 7

[spoiler="Особливості гри"]

* На карту поставлена доля людства
про Створіть непереможну команду, кожен боєць якої володіє унікальними здібностями.
про Гравці, що пройшли першу частину Mass Effect, зможуть завантажити збережені дані і продовжити історію командора Шепарда.
об Пригоди тих, хто тільки знайомиться зі всесвітом Mass Effect, будуть не менш увлекательнимі, - друга частина гри ще більш захоплює, ефектна і динамічна, чим перша.

* Перемога за всяку ціну
про Вивчите основи тактики, освойте дев'ятнадцять унікальних класів зброї і обруште всю потужність і лють на ворогів, використовуючи покращувану систему бою.
про Нова вдосконалена система управління, розрахована на динамічні битви, дозволить повністю контролювати обстановку і добиватися перемоги в найскладніших умовах.

* Обійняти неосяжне
про Командуючи космічним кораблем «Нормандія», побувайте в найвіддаленіших і небезпечніших куточках Всесвіту. Досліджуйте таємничі планети, населені фантастичними істотами.
про Знайомтеся з колоритними персонажами, виконуйте додаткові завдання, щоб дізнатися більше про всесвіт Mass Effect.[/spoiler]

[spoiler="Встановлення гри і запуск"]
1. Вмонтовуємо в Daemon Tools
2. Встановлюємо гру.
3. Запускаємо keygen і генеруємо серійник.
4. Копіюємо кряк з Dvd1 в теку з грою.
5. Граємо.[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Mass Effect 2 (2010) [Multi 5][L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Mass Effect 2 (2010) [Multi 5][L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS