RSS
 

FreeRelease » Файли » Матеріали для мультимедіа та дизайну» NanoCAD: Будмайданчик 2.0 (2011) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


NanoCAD: Будмайданчик 2.0 (2011) PC

 


Назва: nanoCAD Будмайданчик 2.0
Тип видання: portable
Призначення: Автоматизоване оформлення креслень ПОС і ППР
Розробник: ЗАТ Нанософт
Рік: 2011
Платформа: PC

Мова інтерфейсу: тільки російська
Пігулка: вшита

Системні вимоги: Сумісність з Vista: повна
Працює з Windows 7: повна
Розрядність: 32bit

Опис: Спеціалізоване програмне забезпечення, призначене для автоматизації оформлення креслень по розділах «Проект організації будівництва» (ПОС) і «Проект виробництва робіт» (ППР). Програма включає в себе весь функціонал nanoCAD СПДС і є незалежним додатком.

NanoCAD: Будмайданчик 2.0 (2011) PC
NanoCAD: Будмайданчик 2.0 (2011) PC

NanoCAD: Будмайданчик 2.0 (2011) PC

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру NanoCAD: Будмайданчик 2.0 (2011) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу NanoCAD: Будмайданчик 2.0 (2011) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS