RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Механикус. Звездное противостояние (2010) ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Механикус. Звездное противостояние (2010) [L][RU][Новый Диск]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Головоломки, ігри з фізикою
Розробник: Новий Диск
Видавництво: Новий Диск
Тип видання:
Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:

Операційна система Microsoft ® Windows ® XP / Vista
Процесор Pentium ® 2 ГГц
512 МБ оперативної пам'яті (512 МБ для Windows Vista)
130 МБ вільного місця на жорсткому диску
Відеоадаптер з пам'яттю 128 МБ

Опис: У цій унікальній грі-головоломці вам належить захистити Землю від інопланетних загарбників. Пройшовши шлях від простого добровольця до генерала армії, ви переможно переходите по планеті прибульців. Ключ до успіху - ваша винахідливість, адже ви відповідаєте за всю армійську техніку! Розташовуйте механізми так, щоб вони правильно працювали, доставляючи вантажі, знешкоджуючи мінні поля, закидаючи об'єкти в чорну діру ... Ви будете працювати із звичайними земними пристроями і з зразками інопланетної техніки - лазерами, Телепорт, Антигравий. Фізичні процеси, покладені в основу головоломок, а позаземні також технології досить різноманітні, так що багато завдань мають кілька способів вирішення.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic

[/spoiler]
[spoiler="Особливості Гри:"]
Близько 100 неймовірних головоломок
5 міні-ігор
Пророблена фізика взаємодії об'єктів
Завдання на планеті і в невагомості
Підказки в проходженні
Неповторний ігровий процес
[/spoiler]
[spoiler=""]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Механикус. Звездное противостояние (2010) [L][RU][Новый Диск] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Механикус. Звездное противостояние (2010) [L][RU][Новый Диск], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS